EUR: 355,49 Ft
CHF: 332,53 Ft
2020. július 13., hétfő
Jenő

Belföld

Zaklatással vádolják Gyurcsány jobbkezét

Zaklatással vádolta meg egy ismert zenész Gréczy Zsolt DK-s politikust, amit nyílt levélben közölt a közösségi oldalán. Gyurcsány Ferenc bizalmasa állítólag évek óta zaklatja a népszerű zenész párját. Gréczy tagadja a vádakat.

Ismert zenész szerelmét zaklatja a DK-s – írta csütörtökön a Bors. Hozzátették, hogy a zenész állítása szerint Gréczy Zsolt DK-s országgyűlési képviselő újra és újra bepróbálkozik párjánál, akivel évek óta együtt él. A zenész nyílt levélben adott hangot felháborodásának, közösségi oldalán, melyet Gyurcsány Ferenc bizalmi emberének címzett. A zenész indulatosan olvasta az ellenzéki politikus fejére, hogy évek óta szerelmével üldözi párját.


Fotó: Facebook

A Facebookra posztolt nyílt levélben egy bibliai idézet emlékeztette Gréczyt, hogy bűn megkívánni felebarátja feleségét. Ám Gréczy valószínűleg nem ismeri a tízparancsolatot, mert évek óta írogat, üzenget a nőnek, holott jól tudja, hogy párkapcsolatban él. A zenész szerint már 2016 májusában és 2017 februárjában már tisztázták, hogy a csinos pszichológusnő nem az ő „babája” – ahogy Gréczy nevezte.

A méltán dühös zenész nem érti, hogy a politikus miért nem képes ezt felfogni. Mint írja, legszívesebben egy jól irányzott pofonnal térítené jobb belátásra az élettársára ácsingózó férfit, de zenész lévén nem kockáztathatja keze épségét.


A hosszú levél befejezéseként a felháborodott muzsikus azon morfondíroz, hogy vajon Gréczy miért szorul rá arra, hogy más párját, egy gyermekes családanyát kelljen csábítgatnia. A zenész világossá teszi, hogy minden kapcsolatot megszakít a Gyurcsány Ferenc legbelsőbb köreihez tartozó politikussal, még a tévét is másik csatornára kapcsolja, ha a képernyőn Gréczy tűnik fel.

A zenész később eltávolította oldaláról a posztot, és a Borsnak azt mondta, pillanatnyi indulatában írta a nyílt levelet, de erről nem szeretne többet beszélni. A DK országgyűlési képviselője a Bors megkeresésére úgy reagált, hogy nem látta a zenész nyílt levelét, nem ismeri annak tartalmát, így nem is tud rá reagálni, holott aligha lehetett újdonság számára a tartalma, mivel a konfliktus évek óta húzódik. Gréczy tegnap tagadta a vádakat.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek