EUR: 344,71 Ft
CHF: 320,07 Ft
2020. augusztus 11., kedd
Zsuzsanna, Tiborc

Extra

35 évig várt Pamela Andersonra az új férje

Titokban ötödször is férjhez ment az 52 éves Pamela Anderson. A kebelcsoda és Jon Peters 30 évvel ezelőtt már randizott egymással, de akkor a Baywatch sztárja hamar véget vetett a románcnak. A producer azóta is csak Pameláról ábrándozott, akivel végre beteljesült a szerelmük.

Pamela Anderson ötödik esküvője mindenkit meglepett, hiszen a nyáron ért véget kapcsolata a 34 éves focistával, Adil Ramival, aki – mint utólag kiderült – többször is megcsalta őt. A nyilvánosság előtt zajlott botrányos szakítás óta pedig nem számolt be új szerelemről.


Anderson újdonsült férje, a 74 éves Jon Peters erősítette meg a The Hollywood Reporternek a hírt, miszerint összeházasodtak. „Mindenhol vannak gyönyörű lányok. Közülük is tudtam volna választani, de nekem már idestova 35 éve Pamela kellett. Vaddá tesz, persze jó értelemben. Inspiráló hatással van rám. Úgy védelmezem és úgy törődök vele, ahogy ő azt megérdemli” – magyarázta a filmproducer, aki elárulta: hétfőn, Malibun került sor a boldogító igen kimondására.

A pár 30 évvel ezelőtt már randizott a Playboy-villában, de akkor Pamela hamar véget vetett a románcnak. A producert nagyon megviselte a szakítás, és elmondása szerint hiába volt négy felesége, ő akkor is csak a kebelcsodára vágyott. Így miután megtudta, hogy a szőke bombázó újra szingli lett, azonnal felkereste, két hónapra rá pedig el is jegyezte.

Pamela Anderson fotó: Profimedia

Jon Peters fotó: Profimedia

Kapcsolódó Cikkek