EUR: 338,03 Ft
CHF: 318,02 Ft
2020. február 25., kedd
Mátyás

Sport

A Puskás-díjas Zsóri a Budaörsnél is játszhat

A Puskás-díjas fiatal támadóra, Zsóri Dánielre továbbra is számít a magyar élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő MOL Fehérvár, adott esetben azonban a Vidi együttműködő partnerénél, a másodosztályú Budaörsnél is pályára léphet.

Tavaly augusztusban kötött szerződést a MOL Fehérvár és a Budaörs SC, így ősszel már több 21 éven aluli játékos is szerepelt az NB II-es együttesben. Tavasszal Zsóri Dánielre is számíthat a Budaörs, amennyiben a Vidi első csapatában nem lép pályára – számolt be a fehérvári klub honlapja.

“Zsóri Dani továbbra is a Vidi első keretéhez tartozik, számítunk rá, természetesen az első csapattal is edz, azonban úgy ítéltük meg, hogy amennyiben nincs meg a megfelelő meccsszáma, a rendszeres játéklehetőség miatt lehetősége lesz partnerünknél, a Budaörsnél is pályára lépni. Mindez azt jelenti, hogy tavasszal nemcsak Joan Carrillo, de adott esetben Bognár György, a Budaörs szakmai igazgatója is számíthat Dani játékára. Fiatal játékosunk további fejlődése érdekében ez a legmegfelelőbb döntés” – nyilatkozta Kovács Zoltán sportigazgató.


Kapcsolódó Cikkek