2020. február 25., kedd
Mátyás

Egyéb

A Vasember autója megfizethetetlen

A Vasember sztárja hatalmas népszerűségnek örvend a szuperhős film óta. Ennek megfelelően irdatlan összeget keresett a mozival, amiből jutott egy szuper járgányra is. Downey Jr. azóta olyan drága autóval jár, hogy árát titkok övezik. 

A többség úgy gondolja, hogy Hollywoodban nincs olyan színész, aki jobban ábrázolhatta volna Tony Stark szerepét, mint a nagyszerű Robert Downey Jr.

Robert Downey Jr. türelme és kemény munkája révén csodálatos karriert épített fel, és sikerült fantasztikus összeget keresnie az egyik legmenőbb blockbusterrel, a Vasemberrel.

Downey Jr. olyannyira azonosult szerepével, hogy azóta is azzal az autóval kár, amelyet a filmben használt. Abból fakadóan, hogy ezt az autót láthattuk az Iron Man 3-ban, ennek az autónak az ára felbecsülhetetlen. 

Kapcsolódó Cikkek

  • T. Mészáros András: Nem lehet fogást találni a szerződésen

    T. Mészáros András: Nem lehet fogást találni a szerződésen

    Nem érti T. Mészáros András, Érd korábbi polgáremtere, hogy utódja és jogászai fizetés helyett miért rágódnak a szerződésen menza-ügyben! A csaknem ötezer ember – köztük sok gyerek, illetve speciális étkezést igénylő felnőtt és időskorú  – ebédjét szállító cégnek immár több, mint 300 millió forinttal tartozik hivatal, stílszerűen szólva, fizetés helyett a szerződésen keresnek fogást.

  • Elbúcsúztak a katonák

    Elbúcsúztak a katonák

    -Bizonyítsák, be hogy a magyar katona még mindig a legjobb a világon! – mondta Szloszjár Balázs  az 5. Bocskai István Lövészdandár parancsnoka a debreceni Kossuth téren, ahol  a Magyar Honvédség KFOR (Kosovo Force) Kontingens 22.