EUR: 353,16 Ft
CHF: 327,58 Ft
2020. július 15., szerda
Henrik, Roland

Extra

Bangó Margit: A dédunokám és a férje velem fognak élni

Bangó Margitot és családját novemberben hatalmas öröm érte: megkérték a kis Tina kezét. A Kossuth-díjas énekesnő boldog, hogy szeretett dédunokája mellé egy rendes fiú került. Az esküvőt már javában tervezi a család, és Margit a Lokál Extrának elárulta: a nagy nap után vele fognak élni a fiatalok. 

Bangó Margit (Fotó: Máté Krisztián)

Bangó Margit dédunokáját novemberben jegyezte el vőlegénye a párizsi Eiffel-torony lábánál. A fiatalok már kiskoruk óta ismerik egymást. – Norbikát már gyermekkora óta ismerjük, ugyanis a gitárosom öccse. Egyik alkalommal átjöttek hozzám zenélni, akkor nézte ki magának a dédunokámat. Tina eleinte nem foglalkozott vele, a fiú azonban kitartó volt, egy évig udvarolt neki. Ajándékokat küldözgetett, virággal és szerelmes feliratokkal díszítette fel az udvarunkat. Először mindenki azt hitte nekem van valami titkos hódolóm, de én már akkor tudtam, hogy ez nem nekem szól – kezdte a Lokál Extrának a 69 éves énekesnő, aki nagyon örül, hogy egy ilyen jóravaló fiú került a családjukba.


– Norbika ugyanolyan kedves, szelíd és visszafogott, mint Tinácska. Emellett rendkívül okos és céltudatos, a Zeneakadémiára jár. Nagyon kedveli az egész család, mindennap meglátogat minket, és együtt nevetgélünk, beszélgetünk. Jó érzés látni, hogy egy ilyen rendes pár jutott a dédunokámnak, bár bevallom, azért furcsa, hogy az én kicsikémnek egy fiú fogja meg a kezét vagy simogatja meg az arcát. Szoknom kell még a helyzetet – mondta Margit.

A 20 éves Norbika és a 18 éves Tina csak 2-3 év múlva szeretnének összeházasodni, miután végeznek az iskolában. – Tinám jövőre fog érettségizni a médiaszakos iskolában, a vőlegénye pedig két év múlva végez, az esküvőre csak ezután kerülhet sor. Persze vannak már elképzeléseink a nagy napra. Én egy igazi nagy sátras roma lagzit szeretnék, Tina és az anyukája azonban inkább valami elegánsabb ünnepségre gondoltak. A lakodalom után pedig nem kérdés, hogy a fiatalok velem fognak élni. Mi a kis Tinámmal össze vagyunk nőve, nem is engedném, hogy elmenjen, de ő sem hagyna egyedül az biztos. Van nálam bőven hely, elférünk majd mindnyájan.


Fotó: Facebook

Utoljára ad nagykoncertet

Bangó Margit idén lesz 70 éves, amit egy hatalmas Aréna-koncerttel ünnepel meg október 25-én. – Nagyon készülünk rá, mert úgy tervezem ez lesz az utolsó nagykoncertem. Szó sincs visszavonulásról, csak úgy érzem több ilyen nagyszabású műsort nem szeretnék adni, mert bár hatalmas élmény, rengeteg munkával is jár. Győzködöm az unokámat, hogy a vendégeim mellett ő is lépjen színpadra, mert gyönyörű hangja van, de elég szégyellős – mondta az énekesnő.

Nem vágyik szülinapi bulira

– Az unokám, Tina és Emilió győzködnek arról, hogy tartsunk egy mulatságot vagy utazzunk el valahová, de én nem igazán szeretem a születésnapokat. Számomra a legnagyobb ajándék, ha a közönségemmel ünnepelhetek – tette hozzá Margit.

Fotó: Facebook

Kapcsolódó Cikkek