2020. július 14., kedd
Örs, Stella

Életmód

Barbie autóval jár Jason Momoa – Fotó!

Barbie mobillal jár Jason Momoa. A rózsaszín Cadillac Bernadette névre hallgat, és ez Khal Drogo kedvenc járgánya. Momoa ezen kívül egy Land Rover és egy Harley Davidson tulajdonosa is. 

Jason Momoa számos sikeres produkcióban vett részt mielőtt a neves Game of Thrones sorozatba került Khal Drogo szerepében. Legutóbbi szuperhős filmje, a DC Aquaman-je sok pozitív visszajelzést kapott, és ha lehet ilyet mondani, még népszerűbbé vált a nők körében.


A színész az ilyen blockbusterekből származó jövedelméből természetesen autókra is áldoz, ám cáfolva a szépfiúkat övező sztereotípiákat, Jason Momoa autógyűjteményében egy rózsaszínű Cadillac is van, melyet „Bernadette” -nek nevez.

Szép név egy szép autónak, ilyen jóképű tulajdonossal, akinek állítólag ez az egyik kedvenc járgánya! Jason Momoa ezen kívül egy Land Rover Defender Series 3, és egy Harley Davidson motorkerékpár büszke tulajdonosa. 

Kapcsolódó Cikkek

  • Költözködni – „kényelmesen”, jókedvűen is lehet!

    Költözködni – „kényelmesen”, jókedvűen is lehet!

    Költözést összehozni nem egyszerű dolog. Aki próbálta már, annak mindig emlékezetes marad ez a tevékenység. Vannak, akik azt állítják, hogy fel lehet rá készülni például csomagolóanyagok, dobozok beszerzésével. Így aztán nem is kell kapkodni és a feleslegessé vált holmikat egyúttal ki lehet dobni a szeméttárolóba.

  • Így mossa a színeresztő ruhákat!

    Így mossa a színeresztő ruhákat!

    Manapság sokan mosnak nem kézzel, hanem géppel. S amikor a mosógépből kiveszik a ruhákat, akkor érik a háziasszonyokat meglepetések. Az elszíneződés oka néha nagyon is prózai: volt olyan textília a ruhák között, amely eresztette a színét.