2020. július 10., péntek
Amália

Extra

Bay Éva: Nem szeretnék egy ráncos zacskó lenni

Bay Éva visszanyerte húsz évvel ezelőtti formáját. Az egykori bemondó ugyanis fél év alatt 18 kilótól szabadult meg. Gönczi Gábor tavaszi bámulatos fogyása az ő kedvét is meghozta az életmódváltáshoz.

„Miután elkezdtem magamon észrevenni a fogyasztó hatású gyógynövény-receptúra eredményeit, és mentek le a kilók, száműztem az egészségtelen élelmiszereket. (…) A 18 kiló, amit leadtam, nekem pont elég, nem szeretnék egy ráncos zacskó lenni, csak azért, hogy 38-as ruhát vehessek fel. (…) A férjem nagyon boldog attól, hogy újra ilyen csinos vagyok, folyton teszi fel a közösségi oldalára a képeket rólam, és dicsér” – mondta Éva, akinek hatására fia is már jó néhány plusz kilótól megszabadult.

Kapcsolódó Cikkek

  • El a kezekkel a gyermekektől!

    El a kezekkel a gyermekektől!

    Minden pedofil bűnhődjön! Kaleta Gábor volt nagykövet pedofil-ügye és a felháborítóan enyhe bírói ítélet miatt felülvizsgálják a vonatkozó jogi szabályozást.

  • Szigoríthatnak az intézkedéseken

    Szigoríthatnak az intézkedéseken

    Bár hazánkban kedvezőek a járványügyi adatok, a környező országokról ez nem mondható el, ezért az operatív törzs tanácsára szigorításokat vezethet be a kormány – erről beszélt Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter a tegnapi Kormányinfón.