EUR: 336,25 Ft
CHF: 312,80 Ft
2020. január 19., vasárnap
Sára, Márió

Extra

Csollány Szilveszter: Háztartásbeli vagyok

Csollány Szilveszter az Exatlon Hungary Bajnok csapatában tért vissza a képernyőre. Az olimpiai bajnok tornász három éve kezdett újra edzeni. A hétköznapokban főállású édesapaként intézi a család dolgait, felesége pedig fogászati asszisztensként dolgozik. 

Csollány Szilvesztert Palik László beszélte rá, hogy fogadja el a TV2 Exatlon Hungary című műsorának felkérését, és legyen tagja a Bajnokok csapatának. – Az első évadot nem követtem folyamatosan, így nem voltam tisztában azzal, hogy pontosan hogyan működik ez a verseny. A felkérés után gondolkodási időt kértem, és leültem beszélni Lacival, majd a családommal is. Mindenki nagyon támogató volt, főleg a feleségem, Judit, aki tisztában van azzal, hogy sportember vagyok, ezért szükségem van a kihívásokra – kezdte a 49 éves olimpiai bajnok tornász, aki új edzéstervvel készült a dominikai kalandra.


– Három éve újra rendszeresen edzek, idén a maratont is lefutottam. Az Exatlon miatt viszont máshogy kezdtem el sportolni, inkább erőnléti gyakorlatokat végzek – folytatta Szilveszter.

A Bajnok csapat versenyzőjének a legnagyobb kihívást három gyermeke, a 22 éves Szimi, a 15 éves Kitti és a 11 éves Kincső hiánya okozza. – Miattuk voltak bennem kétségek az Exatlonnal kapcsolatban, de mindhárman arra biztattak, hogy bátran vágjak bele. A nagylányom Dublinban él, de rendszeresen beszélünk Skype-on, és évente többször is hazautazik hozzánk. Kittivel és Kincsővel viszont nagyon szoros a kapcsolatom, hiszen a mindennapokban én vagyok velük, reggel én viszem őket iskolába, később magánórákra, délután pedig tanulok velük. Heti két napot dolgozom a szombathelyi egyetemen külsős tornaszakoktatóként, a mostani félévben viszont nem lesz órám. Emellett Sopronban egy táncegyesületben tanítok akrobatikát. A hét tovább részében háztartásbeli vagyok. A főállásom a család menedzselése, beleértve a bevásárlást, ügyintézést, főzést és a lányok körüli teendőket. Nagyon élvezem, és szívesen is segítek, hiszen Judit reggeltől estig dolgozik, fogászati asszisztensként, így nem sok ideje marad az otthoni teendőkre.


Pultosként is dolgozott 

Csollány Szilveszter a sportkarrierje után nehezen találta a helyét. 2010-ben pultosként dolgozott, majd 2011-ben Izlandon próbált szerencsét a családjával. Juditnak azonban nagyon erős honvágya volt, ezért két év múlva hazaköltöztek. A sportoló ezután másfél éven át Sopron és Svájc között ingázott, kint edzőként dolgozott, majd Svájcból Ausztriába ment. Végül feladta az ingázást, és ma már csak a családjára koncentrál.

A 49 éves sportember nagy segítség a bajnokoknak

Kapcsolódó Cikkek

  • Megható! Így vigasztalták Liptai Claudiát

    Megható! Így vigasztalták Liptai Claudiát

    Két héttel Gesztesi Károly halála után a műsorvezető egy újabb bejegyzést osztott meg közösségi oldalán, amiben elárulta, hogy barátai mennyit segítenek neki, hogy feldolgozza azt a mérhetetlen fájdalmat, amit volt férje és gyermekének édesapja elvesztése miatt érez.

  • Kim Kardashian a mellét is sminkeli

    Kim Kardashian a mellét is sminkeli

    Kim Kardashian ismét megmutatta testét Mexikóban, tengerparti fürdőzés közben. A valóságshow sztár egy teljes napot töltött a strandon egy bronzszínű, egyrészes fürdőruhában, ami kevesebbet takar testéből, mint egy bikini.