EUR: 352,98 Ft
CHF: 327,60 Ft
2020. július 15., szerda
Henrik, Roland

Egyéb Győr

Dézsi Csaba András: Az orvoslásban nincs pártpolitika, mindenkihez szeretnék szólni!

„Szívügyem Győr”

Az új év igazi kihívásokat tartogat dr. Dézsi Csaba András számára, akit decemberben a Fidesz–KDNP polgármesterjelöltjeként jelentettek be. Az önkormányzati képviselőként Nádorvárosban fölényes győzelmet aratott szívspecialista hisz a személyes kommunikáció erejében és abban, hogy a város vezetése némileg újragondolva még nagyobb sikereket érhet el, mint eddig.


Dr. Dézsi Csaba András egyik csapatával, akik segítették az aláírásgyűjtésben, mert Szívügyük Győr!
Fotó: dezsicsabaandras.hu

Támogatói:

Simon Róbert Balázs és Kara Ákos, a térség országgyűlési képviselői egyaránt alkalmasnak tartják dr. Dézsi Csaba Andrást a jelöltségre, és arra is, hogy ő irányítsa a várost.

A polgármesterjelölt ismert a városban, s nemcsak orvosként van jelen a köztudatban, hanem mint a győriek érdekéért mindig kiálló, elhivatott politikus is. A kezdetek óta részt vesz Győr közéletében, s Nádorváros önkormányzati képviselőjeként aktív tagja a testületnek.

Erőssége

Dézsi doktor polgármesterként a város minden polgárát képes képviselni, hiszen az orvoslásban nincs pártpolitika, így képes arra, hogy a különböző pártállású embereket megszólítsa.

– Jól ismerem a várost és az itt élők problémáit – fogalmazott egy sajtótájékoztatón dr. Dézsi Csaba András. Hozzátette, mindent megtesz a városért, hiszen, ahogy fogalmazott, „Győr Magyarország motorja, számomra pedig az ország szíve”. Dézsi doktor képviselőtársaival és aktivisták segítségével egy hétvége alatt több mint 4000 ajánló aláírást gyűjtött össze. Kiemelte: az egészben az volt a legjobb, hogy rengeteg emberrel találkozott, beszélgetett, kéréseket és észrevételeket hallgatott meg. Azt ígérte, hogy megválasztása esetén sem szokik le arról, ami orvosként is fontos számára: beszélgetni a győriekkel.


A polgárámester-jelölt mindene a zene, itt éppen a Ménfőcsanakon született Lendvai Csócsi József főprímással találkozott a 100 tagú Cigányzenekarból
Fotó: dezsicsabaandras.hu

A polgármesterjelölt nemcsak politikus és orvos, de zeneszeretetéről is ismert, és egy jó koncertre mindig kapható. Tavaly év végén találkozhattunk vele a Tankcsapda, a Wellhello és Majka, valamint a Száztagú Cigányzenekar fellépésén. És a legenda igaz: szívműtét közben gyakran AC/DC-t hallgat.

Jakabos Zsuzsanna, Dr. Dézsi Csaba András és Petrov Ivan: közös bennük, hogy már mindannyian sokat tettek Győrért, s a megkezdett úton szeretnének maradni
Fotó: dezsicsabaandras.hu

Sportolói múltja ismert, egykori dzsúdósként tudja, milyen a sportolók élete, így  a győri sportéletre is kiemelt figyelmet fordít. Nemrég találkozott azokkal a győri úszókkal, akik a magyar küldöttség tagjaként 11 éremmel – 4 arannyal, 4 ezüsttel és 3 bronzzal – zárták a Glasgow-ban megrendezett rövid pályás úszó Európa-bajnokságot, amivel az éremtáblázat 4. helyén végeztek, és megelőzték többek között Nagy-Britanniát, Franciaországot és Németországot.

Egykori dzsúdósként a polgármester-jelölt szívesen beszélget sportolókkal. Itt éppen a győri úszókkal beszélgetett, akik szép eredményeket értek el az úszó EB-n
Fotó: dezsicsabaandras.hu

– Tényleg minden és mindenki érdekel a városban, mert nekem tényleg szívügyem Győr! – zárta szavait dr. Dézsi Csaba András, a Fidesz–KDNP polgármesterjelöltje.

Kapcsolódó Cikkek