EUR: 355,22 Ft
CHF: 332,31 Ft
2020. július 14., kedd
Örs, Stella

Egyéb Győr

Dézsi Csaba András: Győrről a győriek döntsenek!

Győr további fejlődésének kizárólag a gazdasági stabilitás lehet az alapja – jelentette ki Dézsi Csaba András, a Fidesz–KDNP győri polgármesterjelöltje. Úgy fogalmazott, amennyiben január 26-án őt választják meg, nyitott városvezetést indít, amelyben a problémákat nem eltusolják, hanem gyorsan megoldják.

– A jó iparfejlesztésnek köszönhetően stabil gazdasági alapok vannak a városban, aminek zöme az autógyártásra épül. Ezt tovább kell fejleszteni, mert az egy lábon állás bizonytalan – fogalmazott Dézsi Csaba András, a Fidesz–KDNP győri polgármesterjelöltje a TV2 Mokka című műsorában. – Fejleszteni kell a kis- és közepes vállalkozásokat, és ösztönözni kell a további beruházásokat, hogy letelepedjenek a városban, és helyzetbe kell hozni a helyieket. Nyitott városvezetést tervezek, ahol mindenkinek meg lesz a lehetősége, hogy vállalkozzon, aki akar – szögezte le Dézsi.


December 6-a óta hivatalos: a Fidesz-KDNP dr. Dézsi Csaba Andrást indítja a január 26-i időközi választáson
Fotó: O. Jakócs Péter

A polgármesterjelölt jól ismert és megbecsült polgára Győrnek, és több évtizedes gyógyító munkája olyan életszemléletet adott neki, amit a városvezetésben is kamatoztatni kíván.

– A gyors döntések és gyors megoldások mesterének kell lennie egy kardiológusnak és egy városvezetőnek is. Nem jó emberek vannak és rossz emberek, hanem emberek, akiknek vannak jó és rossz tulajdonságaik is. Nem ilyen alapon kell dönteni, hanem, hogy ki mit teljesít. Aki a város érdekét szolgálja, azt segíteni kell – válaszolta az ellenzéki támadásokat firtató kérdésre. – Győrről a győriek döntsenek! 15 fideszes képviselő van a városházán, 1 DK-s, 1 MSZP-s. Ha valaki eljátssza az áldozati szerepet, mint városvezető, hogy „ezért vagy azért nem tudta elintézni”, akkor nem fejlődik tovább a város. Az elmúlt időszakban csaknem 200 buszjárat maradt ki, a vállalat nem tudta ellátni a feladatát. Meg kellett nekik mondani, hogy mi vásároltunk egy szolgáltatást, ha nem oldják meg, meg fogjuk vásárolni mástól ezt a szolgáltatást. Rögtön meg tudták oldani. Azt gondolom, hogy nem mellébeszélni kell, hanem a problémáról kell szót ejteni – szögezte le Dézsi Csaba András.


Kapcsolódó Cikkek