2020. április 07., kedd
Herman

Belföld

Döbbenetes tahóság! Tarol a rendőrség civil autós akciója – Videó!

A magyar rendőrség a Twitterén tett közzé videót egy autószállító kamionról, amely egészen elképesztő módon előzte meg az autókat – írja a Ripost.

Az araszoló sort ugyanis a kanyarodó sáv használatával, teljesen szabálytalanul és nagyon veszélyesen hagyta ott a járművekkel teljesen felpakolt szállító.


A debreceni rendőrök civil autós akcióját a magyar rendőrség az egész országra kiterjesztette. Ennek során kamerákkal felszerelt civil autókból figyelték a rendőrök a szabálytalankodókat Budapesten. Főként olyan autósokat szűrtek ki, akik buszsávban közlekedtek, áthajtottak a piroson, figyelmen kívül hagyták a kötelező haladási irányt, telefonáltak vezetés közben, vagy éppen engedély nélkül vezettek. Csak decemberben 240 esetben intézkedtek emiatt a fővárosban.

Kapcsolódó Cikkek

 • Magyarország jól tartja magát

  Magyarország jól tartja magát

  Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter hétfőn, napirend előtt szólalt fel az Országgyűlésben, ahol a koronavírus-járvány elleni védekezésképpen meghozott intézkedések és az összefogás fontosságáról beszélt.

 • 78 százalék elégedett a kormánnyal

  78 százalék elégedett a kormánnyal

  Bő három héttel a veszélyhelyzet kihirdetése után is töretlen a magyar kormány koronavírus elleni intézkedéseivel való elégedettség – derül ki a Nézőpont Intézet szombaton véget ért heti kutatásából.

 • Operatív törzs: Tartsák be a budapestiek a szabályokat!

  Operatív törzs: Tartsák be a budapestiek a szabályokat!

  Az operatív törzs arra kéri a budapestieket, hogy tartsák be a kijárási korlátozás szabályait a járvány lassítása érdekében. Müller Cecília országos tiszti főorvos felhívta a figyelmet arra, hogy az összes megbetegedés – 744 fertőzött és 38 elhunyt – kétharmada a fővárosban és Pest megyében fordul elő.