EUR: 336,24 Ft
CHF: 313,22 Ft
2020. január 17., péntek
Antal, Antónia

Extra

Drámai pillanatok! Mentő vitte el a forgatásról az Exatlon játékosát

A TV2 Exatlon Hungary kedd esti adásában Kocsis Alexandra nem játszott. A sportoló ugyanis a nyitóceremónia után rosszul lett, a forgatásról mentővel kellett kórházba szállítani. 

A Bajnokok és Kihívók összecsapása előtt közvetlen kellett leállítani a forgatást, Kocsi Alexandra ugyanis rosszul lett. Szédülni kezdett, és a hányinger kerülgette, ám hiába próbálta tartani magát, végül az orvosoknak kellett a segítségére sietniük.


“Ahogy beálltunk a ceremóniára, már szédültem és hányingerem volt, tartani akartam magam, mert nagyon szerettem volna versenyezni. Sajnos ez nem jött össze, rosszul lettem, hánytam is és még a pálya mellett a mentőben kaptam egy injekciót, mert a tabletta kijött belőlem. Nagyon gyengének éreztem magam, de próbáltam győzködni az orvost, hogy márpedig én versenyzem” – mondta a Ripostnak Szandra, akit végül mentővel szállítottak kórházba, és az éjszakát is bent kellett töltenie.

fotó: TV2

Kapcsolódó Cikkek

  • Megható! Így vigasztalták Liptai Claudiát

    Megható! Így vigasztalták Liptai Claudiát

    Két héttel Gesztesi Károly halála után a műsorvezető egy újabb bejegyzést osztott meg közösségi oldalán, amiben elárulta, hogy barátai mennyit segítenek neki, hogy feldolgozza azt a mérhetetlen fájdalmat, amit volt férje és gyermekének édesapja elvesztése miatt érez.

  • Kim Kardashian a mellét is sminkeli

    Kim Kardashian a mellét is sminkeli

    Kim Kardashian ismét megmutatta testét Mexikóban, tengerparti fürdőzés közben. A valóságshow sztár egy teljes napot töltött a strandon egy bronzszínű, egyrészes fürdőruhában, ami kevesebbet takar testéből, mint egy bikini.