EUR: 354,99 Ft
CHF: 330,79 Ft
2020. július 15., szerda
Henrik, Roland

Extra

Elképesztő! Több száz milliót adományozott a Metallica

A zord külső érző lelket takar, tartja a mondás. A világ talán legnépszerűbb zenekaránál, a Metallicánál ez hatványozottan igaz. A metál zenekar tagjai nem először bizonyítják, hogy aranyból van a szívük.

Rengeteg világsztár nyújt segítséget az egész világot megrendítő ausztrál bozóttüzek megállítása érdekében, és most a Metallica zenészei is beálltak a sorba, elképesztő összeget adományoztak a katasztrófa megfékezéséért küzdő szervezeteknek.

MTI/EPA/AAP/David Mariuz

A banda Instagramon megtalálható jótékonysági szervezetükön keresztül támogatta 750 ezer dollárral, vagyis több mint 223 millió forinttal Új-Dél-Wales tűzoltóságát – számol be a Dailymail.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Utazási kisokos! Így kerülhetjük el a karantént

  Utazási kisokos! Így kerülhetjük el a karantént

  A járvány szempontjából Magyarország az egyik legbiztonságosabb hely, amit továbbra is fenn kell tartani, és megakadályozni, hogy külföldről behurcolják a vírust. A magyar kormány az országokat a fertőzöttség alapján zöld, sárga és piros kategóriákba sorolta, és eszerint korlátozza a be- és kiutazást.

 • Bosszantó változások: a Corvin-negyedig jár majd a 4-es, 6-os

  Bosszantó változások: a Corvin-negyedig jár majd a 4-es, 6-os

  Nem lesz egyszerű közlekedni a városban, sok kellemetlenségtől óvhatjuk meg magunk, ha előre felkészülünk a változásokra. Csütörtöktől egészen augusztus 5-ig a 4-es 6-os villamosok csak a Széll Kálmán tér és a Corvin-negyed között állnak meg.

 • Így jegyezték el Kapás Boglárkát – Videó!

  Így jegyezték el Kapás Boglárkát – Videó!

  Három év után eljegyezték Kapás Boglárkát. A világbajnok úszónőnek szintén úszó párja, Telegdy Ádám egy étteremben tette fel a nagy kérdést, a pillanatról egy videó is készült.