EUR: 336,82 Ft
CHF: 317,65 Ft
2020. február 23., vasárnap
Alfréd

Belföld

Elképesztő! Zente már magától felül – Videó!

Nem egészen három hónappal azután, hogy megkapta a Bethesda kórházban a 700 milliós életmentő injekciót, máris hihetetlenül megerősödött a kisfiú.

Egy nem mindennapi videót osztott meg Zente édesanyja a közösségi oldalán.

„Kelj fel Jancsi… Vagyis Zente!🤡
Az előbb épp a szokásos fürdés előtti köhögtetés-váladékleszívás rituáléhoz készültünk. Amikor Zente egyszer csak felült! Egymás után négyszer! 😍
Az utolsót sikerült felvenni, az ötödiket pedig már nem volt ereje megcsinálni.🙂
Nem klasszikus felülés, hiszen nem teljesen vízszintes felületről indítja a mozdulatot. Ez egy könnyített testhelyzet, de azt hiszem kezdetnek egészen fantasztikus! ” – írta a bejegyzésében a boldog anyuka.

Kapcsolódó Cikkek

 • Karanténba kerülnek az Olaszországból hazaérkező magyar diákok

  Karanténba kerülnek az Olaszországból hazaérkező magyar diákok

  Tizenegy magyar középiskolás diák, valamint kísérőjük és az autóbusz két vezetője kerül a Szent László Kórházba kéthetes elkülönítésre, miután vasárnap este hazatérnek Észak-Olaszországból, ahol gyorsan terjed az új koronavírus – tájékoztatta a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) vasárnap délután az MTI-t.

 • A gyönygyöspataiak 98 százaléka nemet mondott a politikai akcióra

  A gyönygyöspataiak 98 százaléka nemet mondott a politikai akcióra

  A politikai tüntetés szervezői saját magukat leplezték le, hiszen a “szabad Gyönygyöspatáért” meghirdetett demonstrációra Gyöngyöspatáról nem egész egy busznyi ember érkezett. Ez azt jelenti, hogy a gyöngyöspataiak 98 százaléka nemet mondott erre a politikai akcióra – jelentette ki Horváth László miniszterelnöki megbízott, a térség fideszes parlamenti képviselője vasárnap a kormány Facebook-oldalán elérhető videóban.

 • Napsütés, eső és vihar: ez vár ránk a héten

  Napsütés, eső és vihar: ez vár ránk a héten

  Változékony lesz az idő a jövő héten: napsütésre, de esőre, zivatarra is készülni kell. Ismét többször lesz erős, olykor viharos a szél. A hőmérséklet is ingadozni fog, olykor csak 10 fok körül alakulnak a maximumok, máskor 18 fok is lehet – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-nek.