2020. február 25., kedd
Mátyás

Egyéb

Erre készüljön a hétvégén!

Pénteken a reggeli pára- és ködfoltok feloszlását követően szinte mindenhol számíthatunk hosszabb-rövidebb napos időszakokra, de az Északi-középhegység térségében tartósabban párás maradhat az idő. Csapadék nem várható. A déli-délkeleti szél gyenge, mérsékelt marad. A legmagasabb hőmérséklet 1 és 7 fok között alakul.

Szombatra megnövekszik a felhőzet, délen, délnyugaton helyenként kisebb eső is kialakulhat. Nem lesz jelentős a légmozgás. Délután 1-9 fokot mérhetünk.

Vasárnap túlnyomóan felhős, borongós idő valószínű, elszórtan kisebb esővel, néhol esetleg ónos esővel. A légmozgás gyenge marad. Délután 0-10 fok várható, az ország déli felén lesz melegebb.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • T. Mészáros András: Nem lehet fogást találni a szerződésen

    T. Mészáros András: Nem lehet fogást találni a szerződésen

    Nem érti T. Mészáros András, Érd korábbi polgáremtere, hogy utódja és jogászai fizetés helyett miért rágódnak a szerződésen menza-ügyben! A csaknem ötezer ember – köztük sok gyerek, illetve speciális étkezést igénylő felnőtt és időskorú  – ebédjét szállító cégnek immár több, mint 300 millió forinttal tartozik hivatal, stílszerűen szólva, fizetés helyett a szerződésen keresnek fogást.

  • Elbúcsúztak a katonák

    Elbúcsúztak a katonák

    -Bizonyítsák, be hogy a magyar katona még mindig a legjobb a világon! – mondta Szloszjár Balázs  az 5. Bocskai István Lövészdandár parancsnoka a debreceni Kossuth téren, ahol  a Magyar Honvédség KFOR (Kosovo Force) Kontingens 22.