EUR: 355,18 Ft
CHF: 330,98 Ft
2020. július 15., szerda
Henrik, Roland

Extra

Ez a kutya minden nap egyedül buszozik

A járókelők kedvence lett az a cuki kutya, amelyik minden nap “megsétáltatja magát”.

Eclipse, a fekete négylábú minden nap felszáll Seattle egyik helyi járatára és elbuszozik addig a parkig ahol a város legnagyobb kutyafuttatója van. A helyiek szerint ezt minden nap megteszi, és mindenkinek belopta magát a szívébe, aki rendszeresen ezen a vonalon jár. A kutyusnak állítólag még bérlete is van, amit gazdája otthon a hámjára erősít.


Ha szeretne Eclipseről még többet megtudni, kattintson ide.

Kapcsolódó Cikkek

 • Utazási kisokos! Így kerülhetjük el a karantént

  Utazási kisokos! Így kerülhetjük el a karantént

  A járvány szempontjából Magyarország az egyik legbiztonságosabb hely, amit továbbra is fenn kell tartani, és megakadályozni, hogy külföldről behurcolják a vírust. A magyar kormány az országokat a fertőzöttség alapján zöld, sárga és piros kategóriákba sorolta, és eszerint korlátozza a be- és kiutazást.

 • Bosszantó változások: a Corvin-negyedig jár majd a 4-es, 6-os

  Bosszantó változások: a Corvin-negyedig jár majd a 4-es, 6-os

  Nem lesz egyszerű közlekedni a városban, sok kellemetlenségtől óvhatjuk meg magunk, ha előre felkészülünk a változásokra. Csütörtöktől egészen augusztus 5-ig a 4-es 6-os villamosok csak a Széll Kálmán tér és a Corvin-negyed között állnak meg.

 • Így jegyezték el Kapás Boglárkát – Videó!

  Így jegyezték el Kapás Boglárkát – Videó!

  Három év után eljegyezték Kapás Boglárkát. A világbajnok úszónőnek szintén úszó párja, Telegdy Ádám egy étteremben tette fel a nagy kérdést, a pillanatról egy videó is készült.