EUR: 352,69 Ft
CHF: 331,81 Ft
2020. július 12., vasárnap
Dalma, Izabella

Külföld

Ezt nem fogja elhinni! Vérszomjas koalával pózolt a riporter – Videó!

Nem mindennapi riportot készített az  ITV News Asia tudósítója, akinek a veszélyes akcióhoz védőruhát és védőszemüveget is biztosítottak.

Debi Edward szombaton a Kenguru-Szigetről tudósított az ausztrál bozóttüzekkel kapcsolatban, stábja azonban úgy gondolja a sok szörnyűség közt egy kis jókedvet csempésznek a napjukba.


Az operatőr és a kamerastáb többi tagja elhitette a nővel, hogy a koala, amit meg készül fogni, egy halálos méregfogakkal rendelkező vadállat és nagyon veszélyes.

Debi szerencsére ezt teljes mértékben el is hitte, védőruhát és védőszemüveget húzott fel, majd teljes komolysággal számolt be a vérfagyasztó pillanatokról, miközben az édes kis koala békésen forgolódott az ölében.

In times of tragedy and incessant misery, sometimes humour is the best medicine This is the UK’s ITV News, Asia correspondent Debi Edward. I have had the pleasure of working with her now on a number of occasions and she is an exceptional journalist and a lovely lady. However, I am Australian and by proclamation a dirty rotten scoundrel. If you enjoyed this video, please don’t let Debi’s humiliation be in vain 😂 Please donate directly to help the park who are treating these koalas. https://www.gofundme.com/f/help-save-kangaroo-islands-koalas-and-wildlife?utm_source=customer&utm_medium=copy_link-tip&utm_campaign=p_cp+share-sheetRemember, nearly 40,000 have died here on Kangaroo Island. Don’t forget to share this post too 😂Garnett Hall Sam Mitchell #KIWildlifePark #KangarooIsland #ki #SouthAustralia #SA#AusArmy #YourADF #Australianbushfires #koalas #news #fires

Közzétette: Sean Mulcahy – 2020. január 11., szombat

Kapcsolódó Cikkek