2020. január 26., vasárnap
Paula, Vanda

Belföld

Ezúttal Győrben csaptak le a civil autós rendőrök – Videó!

Mint arról korábban beszámoltunk, az egész országra kiterjesztette a tavaly decemberben Budapesten elindított civil autós ellenőrzési rendszert a rendőrség, ezúttal éppen Győrből érkezett a legújabb Pofátlan(TAN)ítás videó.

Az egyszerre tanulságos, megdöbbentő és kicsit humoros videósorozatnak ez már az ötödik része, tahó sofőrökből pedig most sincs hiány.


Pofátlan(TAN)ítás e05

A rendőrség országosra bővítette a Pofátlan(TAN)ítás-akcióját, így már győri felvételekben is "gyönyörködhetünk".⬇️⬇️⬇️

Közzétette: Győrben közlekedünk – 2020. január 12., vasárnap

A rendőrség akciója és a pofátlan(TAN)ítás sorozat is rendkívül nagy érdeklődésnek örvend szerencsére, csak nehogy egyszer magunkat lássuk a felvételeken. Ha van rendőr, ha nincs mindenkit arra biztatunk, hogy minden körülmények között tartsa be a KRESZ szabályait és figyeljen közlekedő társaira, hogy a nap végén mindenki biztonságban hazaérjen.

Kapcsolódó Cikkek

 • Indul az azonnali pénzátutalás rendszere!

  Indul az azonnali pénzátutalás rendszere!

  Március 2-án elindul az azonnali fizetések rendszere, alapszolgáltatásként 10 milliós összeghatárig néhány másodperc alatt teljesülnek a lakossági és vállalkozói egyedi átutalások az év minden napján éjjel-nappal – mondta Kovács Levente, a Bankszövetség főtitkára az M1 aktuális csatornán vasárnap.

 • Rétvári Bence: közvetlen konzultáció kezdődik a gyöngyöspatai iskolaügy érintettjeivel

  Rétvári Bence: közvetlen konzultáció kezdődik a gyöngyöspatai iskolaügy érintettjeivel

  Közvetlen konzultáció kezdődik a gyöngyöspatai iskolaügy érintettjeivel, a település önkormányzata és a tankerület a jövő héten a felpereseket levélben keresi meg, amelyben szervezett képzések széles választékát kínálják nekik – jelentette be az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára vasárnapi budapesti sajtótájékoztatóján.

 • 460 körözött embert fogtak el Budapesten

  460 körözött embert fogtak el Budapesten

  Az elmúlt évben 460 körözött embert fogtak el a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) munkatársainak felderítő munkája révén – közölte Sulányi Vilmos, a BRFK célkörözési osztályának vezetője szombaton budapesti sajtótájékoztatón.