2020. január 17., péntek
Antal, Antónia

Extra

Ezzel a hárommillió dolláros kocsival jár Nicolas Cage

Nincs olyan a show-bizniszben, amit Nicolas Cage ne ért volna el. Gazdagsága számos, főleg a 90-es években forgatott filmjének köszönhető. Ugyan később pénzügyi válsággal kellett szembenéznie, és kénytelen volt eladni vagyontárgyai egy részét, tíz autót mégis megtartott a gyűjteményéből. 

Cage, pénzügyi válsága idején csupán tíz autót tudott megtartani a sok csúcskategóriájú járműből, amelyek a gyűjteményében voltak.

Nicolas Cage – Ferrari 1958

A színész mindig szerette a jó autókat, különösen az 1958-as Ferrari 250 GT Pininfarina-ját, amely egyes források szerint, körülbelül 3,6 millió dollárba került.

Legutóbbi híresztelések szerint Nicolas Cage azt tervezi, hogy még több pénzt gyűjt, melyből továbbra is hódolhat drága autók iránti szenvedélyének. 

Kapcsolódó Cikkek

  • Megható! Így vigasztalták Liptai Claudiát

    Megható! Így vigasztalták Liptai Claudiát

    Két héttel Gesztesi Károly halála után a műsorvezető egy újabb bejegyzést osztott meg közösségi oldalán, amiben elárulta, hogy barátai mennyit segítenek neki, hogy feldolgozza azt a mérhetetlen fájdalmat, amit volt férje és gyermekének édesapja elvesztése miatt érez.

  • Kim Kardashian a mellét is sminkeli

    Kim Kardashian a mellét is sminkeli

    Kim Kardashian ismét megmutatta testét Mexikóban, tengerparti fürdőzés közben. A valóságshow sztár egy teljes napot töltött a strandon egy bronzszínű, egyrészes fürdőruhában, ami kevesebbet takar testéből, mint egy bikini.