2020. július 11., szombat
Nóra, Lili

Egyéb Debrecen

Felújítják a Bocskai iskolát

Debrecen – Kívül-belül megújul a Bocskai István Általános Iskola. A fél évszázada épült intézményben legutóbb tíz éve volt felújítás, a mostani, csaknem 460 millió forintos fejlesztés azonban jóval átfogóbb lesz.

A 450 fős iskolában hőszivattyús rendszert építenek ki, és a központi szellőző- és légkondicionáló eszközöket is korszerűsítik. A program részeként a kül- és beltéri világítórendszereket is megújítják, az uszodában pedig párátlanító rendszert építenek ki. A felújítás során a szakemberek több mint 100 nyílászárót fognak kicserélni adta hírül a dehir.hu.

A felújítási munkák a tervek szerint szeptemberben fejeződnek be.

Kapcsolódó Cikkek

  • Ezerrel pörög a nyár

    Ezerrel pörög a nyár

    A legtöbb kulturális központ és művelődési ház újranyitott és azon dolgozik gőzerővel, hogy minél hamarabb pótolhassa az elmaradt programokat és még színesebb kínálattal szolgálhassa ki a látogatókat.

  • Akár Bálint gazda emlékdíjasok is lehetünk!

    Akár Bálint gazda emlékdíjasok is lehetünk!

    Július 15-ig meghosszabbították a jelentkezést a Virágos Magyarország elnevezésű versenyre. Ebben az évben a megszokottól eltérően nem települések és önkormányzatok, hanem magánszemélyek pályázatait várják „Legvirágosabb balkon” és „Legvirágosabb előkert” kategóriákban.