2020. január 26., vasárnap
Paula, Vanda

Belföld

Fordulat a a szilveszteri dunavarsányi gyilkosság ügyében

Emberölés megalapozott gyanúja miatt újabb gyanúsítottat vett őrizetbe a rendőrség a szilveszteri dunavarsányi gyilkossággal összefüggésben – közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság kedden a rendőrségi honlapon.

A közleményben felidézték, hogy a bíróság elrendelte az ügy eddigi gyanúsítottjainak – egy 36 éves és egy 18 éves férfinek, valamint egy 41 éves nőnek – a letartóztatását, mert a gyanú szerint szilveszterkor dunavarsányi otthonában olyan súlyosan bántalmazták az ott lakó 56 éves férfit, hogy belehalt sérüléseibe.


A nyomozók időközben olyan információkhoz jutottak, amelyek alapján egy 18 éves lány is gyanúsítható a bűncselekmény elkövetésével, ezért az elkövetők körét négy főre bővítették. A lányt hétfőn a Komárom-Esztergom megyei Naszály településen elfogták, és emberölés bűntettének megalapozott gyanúja miatt, őrizetbe vétele mellett eljárást indítottak ellene – írták.

Kapcsolódó Cikkek

 • Indul az azonnali pénzátutalás rendszere!

  Indul az azonnali pénzátutalás rendszere!

  Március 2-án elindul az azonnali fizetések rendszere, alapszolgáltatásként 10 milliós összeghatárig néhány másodperc alatt teljesülnek a lakossági és vállalkozói egyedi átutalások az év minden napján éjjel-nappal – mondta Kovács Levente, a Bankszövetség főtitkára az M1 aktuális csatornán vasárnap.

 • Rétvári Bence: közvetlen konzultáció kezdődik a gyöngyöspatai iskolaügy érintettjeivel

  Rétvári Bence: közvetlen konzultáció kezdődik a gyöngyöspatai iskolaügy érintettjeivel

  Közvetlen konzultáció kezdődik a gyöngyöspatai iskolaügy érintettjeivel, a település önkormányzata és a tankerület a jövő héten a felpereseket levélben keresi meg, amelyben szervezett képzések széles választékát kínálják nekik – jelentette be az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára vasárnapi budapesti sajtótájékoztatóján.

 • 460 körözött embert fogtak el Budapesten

  460 körözött embert fogtak el Budapesten

  Az elmúlt évben 460 körözött embert fogtak el a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) munkatársainak felderítő munkája révén – közölte Sulányi Vilmos, a BRFK célkörözési osztályának vezetője szombaton budapesti sajtótájékoztatón.