2020. január 26., vasárnap
Paula, Vanda

Sport

Fury kiütést ígér Wildernek

A brit Tyson Fury azt ígérte februári ellenfelének, az amerikai Deontay Wildernek, hogy kiüti a Las Vegas-i ökölvívógálán.

A két nehézsúlyú bokszoló 2018 decemberében már összecsapott, akkor úgy lett döntetlen a találkozó, hogy a 31 éves Fury a kilencedik és a tizenkettedik menetben is a padlón volt. A brit most azt ígérte, ezúttal más lesz a Boksz Világtanács (WBC) világbajnoki övéért kiírt mérkőzés képe.


– Két menet után aludni fogsz. Folyamatosan ugyanazt álmodom: pókerezek, mindig kettest osztanak nekem, ez nem lehet véletlen – üzent sajtótájékoztatóján a 30 mérkőzéséből 29 győzelemmel és egy döntetlennel álló Fury riválisának. A 33 éves WBC-világbajnok Wilder (42-0-1) közölte, ő a dzsungel királya, a február 22-i mérkőzésen pedig „le fogja tépni” Fury fejét, és a ringből is kiüti.

Kapcsolódó Cikkek

  • LeBron James minden idők harmadik legjobbja

    LeBron James minden idők harmadik legjobbja

    A Los Angeles Lakers szombaton kikapott a Philadelphia 76ers otthonában az észak-amerikai kosárlabdaligában (NBA). A vendégek legnagyobb sztárja, Lebron James 29 pontot szerzett a találkozón és ezzel a liga történetének harmadik legeredményesebb játékosa lett megelőzve Kobe Bryant-t.

  • Liu Shaoang aranyérmes 1500 méteren

    Liu Shaoang aranyérmes 1500 méteren

    Liu Shaoang aranyérmet nyert 1500 méteren a debreceni Főnix Csarnokban zajló rövidpályás gyorskorcsolya Európa-bajnokság második napján, szombaton.