EUR: 355,15 Ft
CHF: 334,10 Ft
2020. július 08., szerda
Ellák

Sport

Fury kiütést ígér Wildernek

A brit Tyson Fury azt ígérte februári ellenfelének, az amerikai Deontay Wildernek, hogy kiüti a Las Vegas-i ökölvívógálán.

A két nehézsúlyú bokszoló 2018 decemberében már összecsapott, akkor úgy lett döntetlen a találkozó, hogy a 31 éves Fury a kilencedik és a tizenkettedik menetben is a padlón volt. A brit most azt ígérte, ezúttal más lesz a Boksz Világtanács (WBC) világbajnoki övéért kiírt mérkőzés képe.


– Két menet után aludni fogsz. Folyamatosan ugyanazt álmodom: pókerezek, mindig kettest osztanak nekem, ez nem lehet véletlen – üzent sajtótájékoztatóján a 30 mérkőzéséből 29 győzelemmel és egy döntetlennel álló Fury riválisának. A 33 éves WBC-világbajnok Wilder (42-0-1) közölte, ő a dzsungel királya, a február 22-i mérkőzésen pedig „le fogja tépni” Fury fejét, és a ringből is kiüti.

Kapcsolódó Cikkek

  • Szoboszlainak ideális lenne a Napoli

    Szoboszlainak ideális lenne a Napoli

    Marco Rossi, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya szerint a napokban az osztrák bajnokság legjobb játékosának választott Szoboszlai Dominik valamelyik nagy olasz klubbal járna a legjobban.

  • Visszatér a régi idők focija Budafokra?

    Visszatér a régi idők focija Budafokra?

    Vajon újra kitör a fociláz Budafokon? Most, hogy 74 év után visszatért az élvonalba a csapat, amelyben olyan nagyságok szerepeltek, mint Zakariás József, az Aranycsapat balfedezete vagy Esterházy Márton, a Honvéd egykori válogatott futballistája.