2020. január 17., péntek
Antal, Antónia

Extra

Gesztesi sírjánál trombitált Galambos Lajos – Videó!

Megható módon búcsúzott újból barátjától Lajcsi.

– Ezt a dalt még el akartam neki játszani. Kikívánkozott belőlem, ki kellett fújnom magamból a fájdalmamat – mondta a Blikknek Galambos Lajos.


– Még sosem zenéltem olyan nehéz szívvel, de most másról volt szó. Nemrégiben történt, hogy éjjel 11-kor felhívott és megkért, menjek át hozzá Várgesztesre. A feleségem csodálkozott, de megértő volt, és annak az estének az emléke örökre bennem maradt. Karcsinak lelki problémája volt, amiről nem fogok beszélni, megőrzöm a barátom titkait, de azon az éjszakán ezt a Mi muzsikus lelkek című dalt is elénekelte, méghozzá olyan átéléssel, ami nagyon meghatott – fűzte hozzá, és felidézte a Csókos asszony című operett betétdalának részletét.

Mint arról beszámoltunk, január 4-én tragikus hirtelenséggel elhunyt 56 éves Gesztesi Károly.

A Videót itt nézheti meg!

Kapcsolódó Cikkek

  • Megható! Így vigasztalták Liptai Claudiát

    Megható! Így vigasztalták Liptai Claudiát

    Két héttel Gesztesi Károly halála után a műsorvezető egy újabb bejegyzést osztott meg közösségi oldalán, amiben elárulta, hogy barátai mennyit segítenek neki, hogy feldolgozza azt a mérhetetlen fájdalmat, amit volt férje és gyermekének édesapja elvesztése miatt érez.

  • Kim Kardashian a mellét is sminkeli

    Kim Kardashian a mellét is sminkeli

    Kim Kardashian ismét megmutatta testét Mexikóban, tengerparti fürdőzés közben. A valóságshow sztár egy teljes napot töltött a strandon egy bronzszínű, egyrészes fürdőruhában, ami kevesebbet takar testéből, mint egy bikini.