EUR: 346,51 Ft
CHF: 324,66 Ft
2020. május 30., szombat
Janka, Zsanett

Extra

Gesztesi sírjánál trombitált Galambos Lajos – Videó!

Megható módon búcsúzott újból barátjától Lajcsi.

– Ezt a dalt még el akartam neki játszani. Kikívánkozott belőlem, ki kellett fújnom magamból a fájdalmamat – mondta a Blikknek Galambos Lajos.


– Még sosem zenéltem olyan nehéz szívvel, de most másról volt szó. Nemrégiben történt, hogy éjjel 11-kor felhívott és megkért, menjek át hozzá Várgesztesre. A feleségem csodálkozott, de megértő volt, és annak az estének az emléke örökre bennem maradt. Karcsinak lelki problémája volt, amiről nem fogok beszélni, megőrzöm a barátom titkait, de azon az éjszakán ezt a Mi muzsikus lelkek című dalt is elénekelte, méghozzá olyan átéléssel, ami nagyon meghatott – fűzte hozzá, és felidézte a Csókos asszony című operett betétdalának részletét.

Mint arról beszámoltunk, január 4-én tragikus hirtelenséggel elhunyt 56 éves Gesztesi Károly.

A Videót itt nézheti meg!

Kapcsolódó Cikkek

 • A biztonság az első, irány belföld!

  A biztonság az első, irány belföld!

  A koronavírus miatt nehéz helyzetbe kerültek a hazai vendéglátók, szállásadók, de hamar talpra állhatnak, és már a nyáron utolérhetik magukat – mondta a Lokálnak Guller Zoltán, a Magyar Turisztikai Ügynökség vezérigazgatója.

 • Rózsika néni jó példát mutat

  Rózsika néni jó példát mutat

  A koronavírus mindannyiunk életét fenekestül felforgatta. Így van ezzel a 72 éves Rózsika néni is, aki példát mutat az időseknek. Betartja a szabályokat, az otthonában is rendszeresen táncol és tornázik.

 • Új munkát kerestek a magyar sztárok

  Új munkát kerestek a magyar sztárok

  A járvány miatt már több, mint két hónapja bezártak a színházak és elhalasztották a koncerteket. Néhány magyar színész és zenész ezért új munkahely után nézett.