EUR: 336,33 Ft
CHF: 313,24 Ft
2020. január 17., péntek
Antal, Antónia

Extra

Gregor Gesztesiről: Híresen jó édesapa volt

Gesztesi Károlyra a legtöbben humoros, jószívű, mackós és remek apaként fognak emlékezni. A színészt egy hete helyezték végső nyugalomra. A temetésen csak a család és a legközelebbi barátok vehettek részt.

Gesztesi Károly hirtelen halála megrázta az országot. Családja és barátai szinte mindennap megemlékeznek róla.  – Amikor Máté kicsi volt, két színházi előadás között még vállalt egy szinkront, csak, hogy megvehesse neki a távirányítós autót, amit kinézett magának. (…) Híresen jó édesapa volt – mondta róla a Bestnek Gregor Bernadett, akivel A miniszter félrelép című darabban játszott együtt. A színészt múlt hét csütörtökön helyezték végső nyugalomra. A temetésen csak a család és a legközelebbi barátok vehettek részt. A Ripost arról írt, hogy Gesztesi végső nyughelye a budakalászi temető azon dombján van, ahonnan rálátni arra az utcára és házra, amelyikben ő lakott.


Fotó: Profimedia

 

Kapcsolódó Cikkek

  • Megható! Így vigasztalták Liptai Claudiát

    Megható! Így vigasztalták Liptai Claudiát

    Két héttel Gesztesi Károly halála után a műsorvezető egy újabb bejegyzést osztott meg közösségi oldalán, amiben elárulta, hogy barátai mennyit segítenek neki, hogy feldolgozza azt a mérhetetlen fájdalmat, amit volt férje és gyermekének édesapja elvesztése miatt érez.

  • Kim Kardashian a mellét is sminkeli

    Kim Kardashian a mellét is sminkeli

    Kim Kardashian ismét megmutatta testét Mexikóban, tengerparti fürdőzés közben. A valóságshow sztár egy teljes napot töltött a strandon egy bronzszínű, egyrészes fürdőruhában, ami kevesebbet takar testéből, mint egy bikini.