EUR: 344,96 Ft
CHF: 320,32 Ft
2020. június 03., szerda
Klotild, Cecília

Extra

Gregor Gesztesiről: Híresen jó édesapa volt

Gesztesi Károlyra a legtöbben humoros, jószívű, mackós és remek apaként fognak emlékezni. A színészt egy hete helyezték végső nyugalomra. A temetésen csak a család és a legközelebbi barátok vehettek részt.

Gesztesi Károly hirtelen halála megrázta az országot. Családja és barátai szinte mindennap megemlékeznek róla.  – Amikor Máté kicsi volt, két színházi előadás között még vállalt egy szinkront, csak, hogy megvehesse neki a távirányítós autót, amit kinézett magának. (…) Híresen jó édesapa volt – mondta róla a Bestnek Gregor Bernadett, akivel A miniszter félrelép című darabban játszott együtt. A színészt múlt hét csütörtökön helyezték végső nyugalomra. A temetésen csak a család és a legközelebbi barátok vehettek részt. A Ripost arról írt, hogy Gesztesi végső nyughelye a budakalászi temető azon dombján van, ahonnan rálátni arra az utcára és házra, amelyikben ő lakott.


Fotó: Profimedia

 

Kapcsolódó Cikkek

 • Karanténba került az Avatar 2. stábja

  Karanténba került az Avatar 2. stábja

  Kalandos úton érkezett meg Új-Zélandra az Avatar 2 című film amerikai stábja, amelynek egy jogi kiskaput kihasználva sikerült bejutnia a koronavírus-járvány miatt szigorú beutazási szabályokat alkalmazó szigetországba.

 • Nemzetközi porondra lépnek

  Nemzetközi porondra lépnek

  Angol nyelven is meghallgathatjuk mostantól az Európa 2020 című slágert. Nagy Szilárd és Ragány Misa szerzőtársaikkal az idén tavasszal Európában, így hazánkban is kialakult helyzetre szerettek volna reflektálni a nagysikerű Varga Miklós-Varga Mihály dal feldolgozásával.

 • Újranyitottak az ovik – Megmérik a kicsik hőmérsékletét

  Újranyitottak az ovik – Megmérik a kicsik hőmérsékletét

  Több, mint két hónap kihagyás után tegnap Budapesten is újra megnyitottak a bölcsődék és az óvodák. Az intézményekben számos óvintézkedéssel védik a dolgozókat és a gyerekeket, rendszeresen fertőtlenítik a játékokat és a kilincseket, de az előtérben testhőmérsékletet is mérnek.