EUR: 346,51 Ft
CHF: 324,66 Ft
2020. május 30., szombat
Janka, Zsanett

Extra

Gwen Stefani túltolta a plasztikát

Gwen Stefani volt az egyik legcsinosabb az idei Grammyn, de néhány másodpercig gondolkodni kellett, hogy kit rejt a csodás ruhaköltemény.

A gyönyörű énekesnő úgy tűnik nem viseli túl jól az idő múlását. Az évek alatt szinte felismerhetetlenre szabatta arcát. Nem mondjuk, hogy csúnya lett, de korábbi vonásait már egyáltalán nem lehet felismerni.


Hasonló cipőben jár Renée Zellweger, akinek már évek óta nem láttuk a mosolyát. Élünk a gyanúperrel, hogy a plasztikai beavatkozások miatt képtelen rá…

Kapcsolódó Cikkek

 • A biztonság az első, irány belföld!

  A biztonság az első, irány belföld!

  A koronavírus miatt nehéz helyzetbe kerültek a hazai vendéglátók, szállásadók, de hamar talpra állhatnak, és már a nyáron utolérhetik magukat – mondta a Lokálnak Guller Zoltán, a Magyar Turisztikai Ügynökség vezérigazgatója.

 • Rózsika néni jó példát mutat

  Rózsika néni jó példát mutat

  A koronavírus mindannyiunk életét fenekestül felforgatta. Így van ezzel a 72 éves Rózsika néni is, aki példát mutat az időseknek. Betartja a szabályokat, az otthonában is rendszeresen táncol és tornázik.

 • Új munkát kerestek a magyar sztárok

  Új munkát kerestek a magyar sztárok

  A járvány miatt már több, mint két hónapja bezártak a színházak és elhalasztották a koncerteket. Néhány magyar színész és zenész ezért új munkahely után nézett.