2020. július 12., vasárnap
Dalma, Izabella

Belföld

Gyilkosság Dunavarsányban

Szilveszterkor halt meg az az 56 éves férfi, akinek a holttestét négy nappal később találták meg Dunavarsányban.

A férfi holttestét családtagjai találták meg az otthonában.


Az eddigi információk szerint, először nem merült fel bűncselekmény gyanúja, ezért közigazgatási hatósági eljárás indult az elsődleges orvosi vélemény szerint a szilveszteri buli közben bekövetkezhetett halál körülményeinek tisztázására. Az igazságügyi szakértő bevonásával végzett boncolás alkalmával öt nappal később a férfi testén bántalmazásból eredő sérüléseket rögzítettek – írják a Police.hu oldalán.

Fotó: Police.hu

A nyomozás során kiderült, a bűncselekményt nagy valószínűséggel hárman követték el: a 36 éves B. Krisztián, élettársa a 41 éves N. Károlyné, és fia, a 18 éves N. Tamás. Körözést adtak ki ellenük, miközben kapcsolatrendszerüket igyekeztek minél szélesebb körben feltérképezni. Így jutottak el a Komárom-Esztergom megyei Naszály településre, ahol késő este egy Kinizsi utcai háznál, egy Suzuki típusú személygépkocsi körül két, ismerősnek tűnő férfit láttak meg. A járműbe szálló és azzal elinduló két férfi útját egy pest megyei nyomozókkal teli rendőrautó állta el, a szolgálati autóból kipattanó zsaruk esélyt sem adtak a további menekülésre. B. Krisztián és N. Tamás kezén már bilincs volt, amikor az erősítésként megérkező komáromi és további pest megyei rendőrök a házból felszólításra kilépő N. Károlynét elfogták. A bujkálásra használt házat ezek után átkutatták, és számos, a megölt dunavarsányi férfi otthonából származó mobiltelefonokat, ékszereket, élelmiszert lefoglaltak. Miután kiderült, hogy a Suzukit lopás miatt körözik, azt is lefoglalták.


B. Krisztián, N. Károlyné és N. Tamás tiborszállási lakosok ellen emberölés bűntettének megalapozott gyanúja miatt – őrizetbe vételük mellett – folytatja a további eljárást a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Életvédelmi Osztálya.

Kapcsolódó Cikkek