2020. január 17., péntek
Antal, Antónia

Extra

Gyönyörű kismama Jenna Dewan – Fotó!

Jenna Dewan hamarosan világra hozza második gyermekét. A színésznő ragyog a boldogságtól. 

Jenna Dewan közel két éve vált el Channing Tatumtól, akivel az alkohol miatt ért véget a szerelmük. A 39 éves színésznőre nem sokkal később rátalált a szerelem Steve Kazee oldalán. A pár pedig első közös gyermeküket várja. Jenna nemrég elárulta, hogy életében most először érzi magát igazán boldognak és kiegyensúlyozottnak. Friss fotóin is látszik, hogy mennyire sugárzóan gyönyörű és nyugodt kismama, aki nagyon várja már, hogy megérkezzen a pici. Tatummal közös kislányuk, a hatéves Everly is boldog, hogy kap egy kistesót.


Kapcsolódó Cikkek

  • Megható! Így vigasztalták Liptai Claudiát

    Megható! Így vigasztalták Liptai Claudiát

    Két héttel Gesztesi Károly halála után a műsorvezető egy újabb bejegyzést osztott meg közösségi oldalán, amiben elárulta, hogy barátai mennyit segítenek neki, hogy feldolgozza azt a mérhetetlen fájdalmat, amit volt férje és gyermekének édesapja elvesztése miatt érez.

  • Kim Kardashian a mellét is sminkeli

    Kim Kardashian a mellét is sminkeli

    Kim Kardashian ismét megmutatta testét Mexikóban, tengerparti fürdőzés közben. A valóságshow sztár egy teljes napot töltött a strandon egy bronzszínű, egyrészes fürdőruhában, ami kevesebbet takar testéből, mint egy bikini.