2020. január 19., vasárnap
Sára, Márió

Belföld

Hajszálon múlt a tragédia Újpesten – Videó!

Elképesztő videót osztott meg a Bp-i autósok közössége egy újpesten történt esetről. Pár centin múlt a zebrán átkelő gyalogos élete.

A legnagyobb videómegosztóra feltöltött felvételen azonban jól látszik, hogy bár zebrán kel át a gyalogos, nem csak az autós az egyedüli vétkes.

A videót készítő autós ugyan észreveszi a sötétben, fekete ruhában érkező férfit a zebrához, de az nemes egyszerűséggel átszalad a gyalogos átkelőhelyen a vak sötétből érkezve.

A szembe jövő autós pár centivel kerüli el a gyalogost, akinek kishíján az életébe került az akciója, amiért valószínűleg teljes mértékben az autóst vonták volna felelősségre.

Kapcsolódó Cikkek

  • Fidesz: Igazságos az oktatással történő kártérítés

    Fidesz: Igazságos az oktatással történő kártérítés

    A kormánypártok jónak és igazságosnak tartják a gyönyöspatai roma családoknak a kormány azon javaslatát, hogy az állam ne pénzben, hanem oktatással és képzéssel fizesse ki a szegregáció miatt megítélt kártérítést – mondta a Fidesz kommunikációs igazgatója szombaton Budapesten, sajtótájékoztatón.

  • Nagy István: Világszerte növelni kell az agrárium hatékonyságát

    Nagy István: Világszerte növelni kell az agrárium hatékonyságát

    Tovább kell javítani a mezőgazdasági termelés hatékonyságát az élelmiszer-ellátás biztosításához, mert egyre növekszik a világ népessége, az erőforrások viszont folyamatosan szűkülnek – hangsúlyozta Nagy István agrárminiszter szombaton Berlinben a Globális Élelmezési és Mezőgazdasági Fórumon (GFFA).