EUR: 336,31 Ft
CHF: 314,10 Ft
2020. január 26., vasárnap
Paula, Vanda

Belföld

Hatalmas siker! Magyar a világ legdrágább bora

Egy magyar bor nyerte a világ legdrágább bora címet. A Royal Tokaji 2008-as esszenciája egy luxusautó árába kerül.

Negyvenezer dollárba, azaz 12 millió forintba kerül a világ legdrágább bora. A másfél literes kiszerelésű magyar italkülönlegességből 40 üveggel készült, amelyből 2019 tavaszán 18 palack került piacra, közülük 11 már el is kelt. A bor lejárati ideje  280 év múlva, 2300-ban lesz.

profimedia

Kapcsolódó Cikkek

 • Indul az azonnali pénzátutalás rendszere!

  Indul az azonnali pénzátutalás rendszere!

  Március 2-án elindul az azonnali fizetések rendszere, alapszolgáltatásként 10 milliós összeghatárig néhány másodperc alatt teljesülnek a lakossági és vállalkozói egyedi átutalások az év minden napján éjjel-nappal – mondta Kovács Levente, a Bankszövetség főtitkára az M1 aktuális csatornán vasárnap.

 • Rétvári Bence: közvetlen konzultáció kezdődik a gyöngyöspatai iskolaügy érintettjeivel

  Rétvári Bence: közvetlen konzultáció kezdődik a gyöngyöspatai iskolaügy érintettjeivel

  Közvetlen konzultáció kezdődik a gyöngyöspatai iskolaügy érintettjeivel, a település önkormányzata és a tankerület a jövő héten a felpereseket levélben keresi meg, amelyben szervezett képzések széles választékát kínálják nekik – jelentette be az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára vasárnapi budapesti sajtótájékoztatóján.

 • 460 körözött embert fogtak el Budapesten

  460 körözött embert fogtak el Budapesten

  Az elmúlt évben 460 körözött embert fogtak el a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) munkatársainak felderítő munkája révén – közölte Sulányi Vilmos, a BRFK célkörözési osztályának vezetője szombaton budapesti sajtótájékoztatón.