EUR: 354,92 Ft
CHF: 331,09 Ft
2020. július 15., szerda
Henrik, Roland

Belföld

Horror Ferencvárosban! Gyerekei előtt lökte a mélybe férjét az asszony

Félelmetes dolog történt egy négyemeletes ferencvárosi társasházban kedden, ahol egy válófélben lévő pár családi vitája fajult tettlegességig.

A feleség a vita hevében a lépcsőház harmadik emeletén a mélybe lökte a férjét, aki a védőkorláton átbukva lezuhant – számol be a horrorfilmbe illő jelenetről a Ripost.


A budapesti Epreserdő utcában hangos kiabálásra kapták fel a fejüket a lakók az egyik panelházban. Kiderült, hogy F. Katalin vitatkozott a harmadik emeleti lépcsőházban a válófélben lévő férjével, miközben két kisgyermekük mellettük állt.

Az egyre feszültebb asszonynak hirtelen elfogytak az érvei és hatalmasat lökött volt párján, aki éppen a korlátnál állt. Szerencsétlen férfi a nagy lendülettől átbukott a korláton és a mélybe zuhant. Hatalmas szerencséjére csak egy emeletet zuhant, ugyanis a másodikon pont ráesett a vaskorlátra, amely a súlyától meg is hajlott. A következő pillanatban pedig már a padlón feküdt.


„Én azóta ki se léptem a házból” – mondta a Ripostnak a második emeleten élő Zsuzsa.

„Hallottam, hogy fölöttem Katiék borzasztóan kiabálnak, de ez szinte mindennapos volt. Úgy tudom, hogy az asszony lakott itt a kilenc éves kislányával és a hét éves kisfiával, és aznap a gyermekek apja érkezett hozzájuk. Mivel nem tudtam tovább hallgatni az üvöltözést, bementem a szobába és bezártam az ajtót. Nem sokkal később arra figyeltem fel, hogy még nagyobb a hangzavar, de nem mertem kinézni az ajtón…”

Végül Zsuzsa számára is kiderült, hogy később a rendőrség hangját hallhatta, ugyanis Attila, F. Katalin volt párja éppen a lakásajtaja elé zuhant.

„Másnap mesélték el, hogy az apukát idegességében lökte le a Kati, ráadásul mindezt végig nézték a gyerekek. Nézzék, ez a nehéz vaskorlát teljesen meghajlott, ahogy az Attila ráesett. Nagyon sajnálom őket, de leginkább a gyerekeket. Úgy tudom, korábban már kezelték pszichiátrián Katit, nem értem, hogyan engedhették ki a kicsik közé. Akár még nekik is bajuk eshetett volna” – csóválta a fejét az alsó szomszéd.

A Ripost megkereste a rendőrséget, és kérdésünkre megerősítették: egy embert gyanúsítottként kihallgattak, mivel a Budapesti Rendőr-főkapitányság Életvédelmi Osztálya folytat eljárást életveszélyt okozó testi sértés bűntett gyanúja miatt. Hozzátették: a kerületi rendőrkapitányság soron kívül intézkedett a gyerekek családtagoknál való ideiglenes elhelyezéséről.

Kapcsolódó Cikkek