EUR: 363,79 Ft
CHF: 344,17 Ft
2020. április 01., szerda
Hugó

Belföld

Idén is vacsorával indul a Budapest Varieté

Idén is exkluzív vacsorával indul a Budapest Varieté, amelyet február 7. és 16. között rendeznek meg a Duna Palotában – közölte az előadás egyik megálmodója.

Richter Szebasztián cirkuszművész azt mondta, hogy a Litauszki Zsolt séf által elkészített vacsorát kétszer ötvenperces előadás követi.


Budapesten 1954-1959 között volt a varieté csúcsa, utána fokozatosan eltűnt Magyarországról – idézte fel, hozzátéve: a Budapest Varietét tavaly hatvan év után élesztették fel újra.

Elmondta: a hétnapos esemény célja, hogy magas színvonalon mutassák be a műfajt, és hosszú távon is legyen újra magyar varieté.

Az idei előadásban Kőhalmi Ferenc műsorvezető mellett a Cirque du Soleil főszereplő bűvésze, Michael Halvarson, a magyar származású komikus Steve Eleky, a Trio Bokafi ugródeszka-akrobaták, Thu Hien drótkötél-egyensúlyozó, Veres Henrik labdazsonglőr, a Cirque du Soleil zsonglőre, a Fever Dance Group, Czigány Judit énekesnő, Bakk Diana rúdakrobata, a Duo Juderto légtornászok, valamint Richter Szebasztián és Eötvös Krisztina lépnek fel.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek