EUR: 336,31 Ft
CHF: 314,10 Ft
2020. január 26., vasárnap
Paula, Vanda

Belföld

Így mentették meg a Róka-hegyi sziklán rekedt fiatalt – Videó!

A Katasztrófavédelem közösségi oldalán osztották meg a felvételt, amin látható a mentés.

„Egy húsz méter magasan álló sziklameredélyen rekedt egy fiatalember a III. kerületben, a rókahegyi volt kőfejtőben. A fiatalember a barátjával mászott ki a veszélyes kőnyúlványra, ám önerejéből visszajutni már nem tudott. A tűzoltók alpintechnikai módszerek segítségével mentették meg az életveszélyben lévő férfit. Kötélbiztosítás mellett másztak ki a fiatalemberhez, akit lépésről lépésre, szoros tűzoltói biztosítás mellett kísértek biztonságos helyre. A bajba került fiatalt végül átadták a mentőknek” – írták a bejegyzés mellé.

Kapcsolódó Cikkek

 • Plusz 11 fok is lehet a jövő héten!

  Plusz 11 fok is lehet a jövő héten!

  Budapest, 2020. január 26., vasárnap (MTI) – Melegszik az idő a jövő héten, a hétvégén helyenként 10 foknál is melegebb lehet – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-nek.

 • Indul az azonnali pénzátutalás rendszere!

  Indul az azonnali pénzátutalás rendszere!

  Március 2-án elindul az azonnali fizetések rendszere, alapszolgáltatásként 10 milliós összeghatárig néhány másodperc alatt teljesülnek a lakossági és vállalkozói egyedi átutalások az év minden napján éjjel-nappal – mondta Kovács Levente, a Bankszövetség főtitkára az M1 aktuális csatornán vasárnap.

 • Rétvári Bence: közvetlen konzultáció kezdődik a gyöngyöspatai iskolaügy érintettjeivel

  Rétvári Bence: közvetlen konzultáció kezdődik a gyöngyöspatai iskolaügy érintettjeivel

  Közvetlen konzultáció kezdődik a gyöngyöspatai iskolaügy érintettjeivel, a település önkormányzata és a tankerület a jövő héten a felpereseket levélben keresi meg, amelyben szervezett képzések széles választékát kínálják nekik – jelentette be az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára vasárnapi budapesti sajtótájékoztatóján.