EUR: 353,41 Ft
CHF: 328,02 Ft
2020. július 16., csütörtök
Valter

Extra

Így néz ki Anne Hathaway néhány héttel a szülés után – Fotók!

Elképesztő, milyen jó formában van a színésznő néhány héttel azután, hogy megszületett második gyermeke.
A Critics’ Choice Awards egyik konferansziéja volt Anne Hathaway, aki különösen csinos volt arany estélyi ruhájában. A színésznőt díjra is jelölték, a Modern Love című sorozatban nyújtott alakításáért, ám ezt végül Michelle Williams elhappolta előle. Anneről azonban sokan nem tudták levenni a szemüket, ez volt ugyanis az első vörös szőnyeges megjelenése azóta, hogy életet adott második babájának december elején.

Tényleg nagyon csinos volt!

Profimedia

Profimedia

Kapcsolódó Cikkek

 • Majka elküldte a büdös p*csába Lovasit

  Majka elküldte a büdös p*csába Lovasit

  Majka a napokban kifejtette: igazságtalannak érzi a zeneiparban dolgozók helyzetét és azt szeretné, hogy engedélyezzék a koncerteket. A kérdés csupán az, hogy jogos a kérés vagy játék a tűzzel? Sok országban, ahol lazítottak a korlátozásokon, újra lecsapott a koronavírus.

 • Színészi ambíciói miatt bántották Balázs Andit

  Színészi ambíciói miatt bántották Balázs Andit

  Balázs Andi pontosan tudja milyen nehéz, ha valakit kiközösítenek egy társaságból, csoportból. Kamaszként ő is átélte ezt, osztálytársai kerekded alkata és színésznői ambíciói miatt ugyanis rendszeresen kicsúfolták.

 • Narancsban trendi a nyár

  Narancsban trendi a nyár

  Ha nyár akkor naracssárga! Kétségkívül ez az egyik legvidámabb szín, barna bőrűeknek különösen jól áll. A sztárok is előszeretettel viselik, ugyanis vidám, kedves megjelenést kölcsönöz nekik.

 • A járvány miatt elmarad Cookyék esküvője

  A járvány miatt elmarad Cookyék esküvője

  Négy éve alkot egy párt Cooky és Debóra, akik idén nyárra tervezték az esküvőjüket Dél-Franciaországban. A jegyesek azonban a koronavírus miatt kénytelenek voltak elhalasztani az esküvőt, sőt a rádiós édesanyjához se tudnak kiutazni egyhamar.