EUR: 338,02 Ft
CHF: 317,94 Ft
2020. február 25., kedd
Mátyás

Életmód

Ilyen az élet 150 cm magasan – Fotók

Az alacsony hölgyek teljes mértékben tisztában vannak azzal, mik a hátulütői pöttöm termetüknek. Egy hasonló cipőben járó művész azonban lerajzolta, mit lehet szeretni abban, ha az ember 150 cm magas!

Mindennek van jó és rossz oldala, így annak is, ha az ember lánya nem éri el az átlag női magasságot, az 160cm-t. Rengeteg fotó és videó kering a neten, amiért mi, alacsony növésűek poén tárgyát képezzük. De van amikor fordul a kocka és mi mosolyoghatjuk meg azokat, akik magasra nőttek!
Egy grafikus le is rajzolt néhány “érvet”.


View this post on Instagram

It’s GIVEAWAY time! ‼️ Giveawy Closed 🚫 Thank you so much to all of you who joined 🤗💕 . To celebrate US national “Short Girl Appreciation Day” today and “Short Person Day” tomorrow we are offering a 15%OFF our “Short and Proud Products” this weekend (link in bio) and we are also giving away an A5 print for TWO winners! 😱🎉 Here is how to join: 🎁Join the giveaway 🎁 1. Follow @threeundertherain (but you already do, right 😜) 2.Like this post 3. Tag two friends in the comments section and let us know what print from our store selection you’d like to win 💕 ❗️Just one entry per person. You must tag a friend or person you actually know, celebrities and big accounts (not following you) won’t be valid entries. ‼️Just 24 hours to join‼️ Good Luck! 🌟 #threeundertherain #3utr

A post shared by Three Under The Rain (@threeundertherain) on

Kapcsolódó Cikkek

 • Ez vár a gyerekre a középiskolai szóbeli felvételin

  Ez vár a gyerekre a középiskolai szóbeli felvételin

  A héten megkezdődtek a középiskolai szóbeli felvételik. Mivel két különböző általános iskola jeles bizonyítványa között lehet  tudásbeli különbség, a szóbelin viszont a tanulók megmutathatják, hogyan feleltek meg a követelményeknek.

 • Az irodai elrendezés pszichológiája

  Az irodai elrendezés pszichológiája

  A hatékony munkavégzéshez elengedhetetlen a jó elrendezésű iroda. Nem mindegy hogy, milyen helyiségben, hány ember dolgozik együtt. Fontos mehatározni, hogy közös-e a munkaterület, vagy teljesen más részét végzik el az ott dolgozók a munkafolyamatnak?

 • Élessze újra növényeit!

  Élessze újra növényeit!

  Sok háztartásban télen elszáradnak a cserepes növények. Ez gondot okozhat, mert a levegő nem frissül és a szoba megszokott dísze is elpusztul. Ettől elég szomorú lesz a lakás.

 • A szemvidítófű lelket is vidítja!

  A szemvidítófű lelket is vidítja!

  A természet évszázadok óta kínál megoldásokat különféle testi bajokra. Kevéssé ismerjük őket, főként a modern gyógyszer tudomány fejlődésével háttérbe került a hatásuk.