EUR: 336,31 Ft
CHF: 314,10 Ft
2020. január 26., vasárnap
Paula, Vanda

Külföld

Ilyet még nem látott! Vulkán kitörés mellett mondták ki az igent – Fotók!

Elképesztő, de közben dermesztő képsorokat rögzített egy esküvői fotós a Fülöp-szigeteken.

Bár Kat Valfour és férje Chino bizonyára úgy tervezte, hogy egybekelésüket soha nem felejtik el, arra álmukban sem gondoltak volna, hogy az egész világ az ő szertatrtásukat csodálja majd.

Fotó: Profimedia

A szerelmesek ugyanis éppen akkor mondták ki a boldogító igent, amikor tőlük hat mérföldre kitört a Taal vulkán a Fülöp-szigetek. Feltehetőleg a fotós is egész életében hálálkodni fog emiatt a sorsnak, hiszen ilyen pillanat megörőkítésére csak nagyon nagyon keveseknek adatik meg a lehetőség.

Fotó: Profimedia

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Nagyon gyorsan terjed a koronavírus Kínában

  Nagyon gyorsan terjed a koronavírus Kínában

  Egyre gyorsabb ütemben terjed az országban az új koronavírus, amely már a lappangási időszakban is fertőző – jelentette ki a kínai Nemzeti Egészségügyi Bizottság vasárnap.

 • Egyre több migráns érkezik a tengeren, ha enyhül az idő

  Egyre több migráns érkezik a tengeren, ha enyhül az idő

  Az időjárás enyhülésével a tengeren keresztül Spanyolországba és Olaszországba érkező illegális bevándorlók száma növekedni fog a kutatók és a titkosszolgálatok prognózisa szerint – mondta a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója szombat este az M1 aktuális csatornán.

 • Egyre több a halott a földrengésben

  Egyre több a halott a földrengésben

  Legkevesebb 29 ember veszítette életét a legújabb adatok szerint a péntek esti délkelet-törökországi földrengésben – jelentette az Anadolu török hivatalos hírügynökség a katasztrófavédelemre (AFAD) hivatkozva szombaton.

 • Koronavírus gyanú egy moszkvai szállodában

  Koronavírus gyanú egy moszkvai szállodában

  Egy észak-moszkvai szálloda nyolc vendégét vitték kórházba szombaton magas lázzal, jelenleg vizsgálat alatt állnak, hogy kiderüljön, a tüdőgyulladást okozó új koronavírus fertőzte-e meg őket – tájékoztatta a TASZSZ orosz hírügynökséget egy egészségügyi forrás.