EUR: 355,16 Ft
CHF: 331,57 Ft
2020. július 14., kedd
Örs, Stella

Egyéb XIX.kerület

Ismét rászoruló gyermekeket és családokat ajándékoztak meg

A kispesti Fidesz–KDNP-s önkormányzati képviselők ismét saját maguk vásároltak karácsonyi ajándékot a nélkülöző gyermekeknek, amely kezdeményezéshez újra csatlakoztak a jó szándékú kerületiek és a CBA Remíz is az immár hagyományossá vált karácsonyi ajándékgyűjtő akció keretében. Ezzel 66 gyermek és 26 család ünnepét tették széppé közösen.

Ismét megmutatkozott az összefogás ereje

Az elmúlt karácsonykor immár negyedik éve lepték meg ajándékokkal és tartós élelmiszercsomaggal a nélkülöző gyermekeket és családokat a jó szándékú kispestiek, akik felajánlásait a helyi Fidesz–KDNP önkormányzati képviselői vitték el a Kispesti Családsegítő Szolgálat és Módszertani Központba, és azokat saját ajándékaikkal egészítették ki. A nagylelkű összefogásnak hála idén 66 gyermek arcára csaltak mosolyt a képviselők. A CBA Remíz jóvoltából pedig 26 nehéz helyzetben lévő család kaphatott tartós élelmiszerekből álló ajándékcsomagot, hiszen azokat kedvezményes áron vásárolták meg a képviselők.


Song Simon mosolyt csalt a gyerekek arcára

Négy éve rendszeres a segítség

Rengeteg ajándékkal érkeztek a képviselők

2016-ban Dódity Gabriella kerületi Fidesz-elnök ötlete alapján, hagyományteremtő szándékkal indították útjára az adománygyűjtést, amelynek köszönhetően évről évre egyre több gyermeket tudnak ajándékcsomaggal meglepni karácsonykor, amely kezdeményezéshez a kerületi KDNP és a CBA Remíz is csatlakozott. Az elmúlt években már közel háromszáz gyermek és mintegy száz család ünnepét tették szebbé közösen.

„A lehető legjobb helyre kerültek”

Dódity Gabriella ötletéből sok nélkülöző család karácsonya lett boldogabb

– Igazán jó érzés látni a csillogó szempárokat, és a gyermekek, családok örömét, de legalább ennyire jó érzéssel tölt el, hogy ilyen sok segíteni akaró, jó szándékú ember él Kispesten – mondta lapunknak Dódity Gabriella, aki kollégáival, Csehiné Lublóváry Mónikával, Fehér Marcellával, Fekete Márkkal, Lazányi Ferenccel, Song Simonnal, Mihály Andrással és Molnár Andrással együtt adta át a név szerint összeállított csomagokat, amelyek a kispestiek felajánlásai mellett a képviselők saját pénzükből vásárolt meglepetéseit is rejtette. – Nagyon szépen köszönöm mindenkinek, aki elhozta nekünk a felajánlását, és külön köszönöm a Kispesti Családsegítő Szolgálat és Módszertani Központ munkatársainak a segítséget, hogy a játékok a lehető legjobb helyre kerültek, és szintén köszönöm az egész éves kitartó munkájukat, és köszönöm kollégáimnak is, hogy erre a jó célra ajánlották fel a költségtérítésüket.

Kapcsolódó Cikkek