2020. július 05., vasárnap
Emese, Sarolta

Extra

J. Lo hátsója aranyban pompázott

Aranyban jelent meg a Kritikusok Díjának Gáláján a sztárok túlnyomó többsége. Bár az arany kétségtelenül illik a díjátadó emblematikus kék szőnyegéhez, J. Lo idomainak láttán újraértelmeződik az aranykor fogalma. Kate Beckinsale az ura nélkül érkezett, Olivia Wilde pedig merészen pirosat húzott, míg a Botrány főszereplője, Charlize Theron tíz évvel fiatalabbnak látszik, mint tavaly.

Kapcsolódó Cikkek

 • Kanye West indulna az amerikai elnökválasztáson

  Kanye West indulna az amerikai elnökválasztáson

  Megmérettetné magát az Egyesült Államokban idén novemberben tartandó elnökválasztáson Kanye West rapper – derül ki az afroamerikai énekes helyi idő szerint szombaton közzétett Twitter-üzenetéből.

 • A brit király eltűntnek hitt levele: Olyan, mintha kialudt volna egy fény a családunkból

  A brit király eltűntnek hitt levele: Olyan, mintha kialudt volna egy fény a családunkból

  Szinte mindenki ismeri VI. György brit király történetét (már csak a 4 Oscar-díjas A király beszéde című nagysikerű filmből is, Colin Firth remekbe szabott alakításával), aki annak köszönhetően lett uralkodó, hogy bátyja, VIII. Eduárd a trón helyett inkább a szerelmet választotta. Györgynek pedig nem csupán a monarchia megtépázott hírnevét kellett rendbe hoznia, de a II.

 • Fordulat! Itt tér vissza Joshi Bharat

  Fordulat! Itt tér vissza Joshi Bharat

  Joshi Bharat vezetésével új, saját gyártású műsort indít a LifeTV. Július 20-tól minden hétköznap 17:00-kor kerül képernyőre az Őszintén!