2020. május 30., szombat
Janka, Zsanett

Extra

Jessie J és Channing Tatum újra összejött

Jessie J és Channing Tatum néhány hét szakítás után nem bírták tovább egymás nélkül, újra együtt vannak.
Jessie J és Channing Tatum kicsivel több mint egy évvel ezelőtt szeretett egymásba, december elején a Us Weekly azonban azt írta, hogy szakítottak.

A minap a Mirror már arról számolt be, hogy újra együtt vannak.


– Néhány hetet valóban külön töltöttek, de rájöttek, hogy túlságosan törődnek a másikkal és nem akarják elveszíteni egymást, ezért most újra összejöttek – mondta a pár közeli ismerőse, aki hozzátette, szerinte a pár szerelme most kiegyensúlyozottabb mint valaha.

– Channing imád turnézni Jessievel, szereti őt a színpadon látni és bár még nem tartanak ott, annyira szeretik a közös életüket, hogy ebből még bármi lehet – tette hozzá az informátor.

Profimedia

Kapcsolódó Cikkek

 • A biztonság az első, irány belföld!

  A biztonság az első, irány belföld!

  A koronavírus miatt nehéz helyzetbe kerültek a hazai vendéglátók, szállásadók, de hamar talpra állhatnak, és már a nyáron utolérhetik magukat – mondta a Lokálnak Guller Zoltán, a Magyar Turisztikai Ügynökség vezérigazgatója.

 • Rózsika néni jó példát mutat

  Rózsika néni jó példát mutat

  A koronavírus mindannyiunk életét fenekestül felforgatta. Így van ezzel a 72 éves Rózsika néni is, aki példát mutat az időseknek. Betartja a szabályokat, az otthonában is rendszeresen táncol és tornázik.

 • Új munkát kerestek a magyar sztárok

  Új munkát kerestek a magyar sztárok

  A járvány miatt már több, mint két hónapja bezártak a színházak és elhalasztották a koncerteket. Néhány magyar színész és zenész ezért új munkahely után nézett.