EUR: 346,15 Ft
CHF: 321,52 Ft
2020. augusztus 14., péntek
Marcell

Egyéb Dunaújváros Székesfehérvár Tatabánya Veszprém

Jó itt lenni öttusázónak

Székesfehérvár rendezi 2020 nyarán az öttusa kontinensviadalát. A magyar szövetség elégedett az idei eredményekkel.

Két évvel ezelőtt, 2018-ban rendezte legutóbb Székesfehérvár az öttusa Európa-bajnokságot, 2020-ban újra a királyi város lesz a nagy esemény színhelye. A magyar szövetség elégedetten tekintett vissza a múlt évre. Kármán Sándor versenyigazgató elmondta, 2019-ben 24 hazai és négy nemzetközi versenyt rendezett a szövetség, ráadásul a szeptemberi budapesti felnőtt-világbajnokságot a nemzetközi szövetség az év legjobban rendezett versenyének értékelte.


Ilyen örömre számítunk a fehérvári EB-n is. 
Kovács Sarolta a mexikóvárosi öttusa-világbajnokság női hagyományos versenyének aranyérmese (fotó: MTI)

A 2020-as esztendő január végén a hagyományos budapesti nemzetközi fedett pályás viadallal indul, április végén világkupaversenynek ad otthont a főváros, az Eb június 30. és július 5. között lesz Székesfehérváron, a szeptemberi masters-világbajnokságnak pedig Győr lesz a házigazdája.

Kapcsolódó Cikkek

  • Meghalt a híres filmrendező

    Hetvenhat éves korában meghalt Alan Parker angol filmrendező, forgatókönyvíró és producer, nevéhez olyan filmek fűződnek…

  • Húsban a jövő

    Húsban a jövő

    Minden adott ahhoz, hogy Kaposvár a térség fővárosává váljon, hangzott el a Kométa és a kormány között megszületett stratégiai együttműködési megállapodás aláírásakor.