EUR: 336,09 Ft
CHF: 312,81 Ft
2020. január 17., péntek
Antal, Antónia

Extra

Joaquin Phoenix még ma is érzi halott testvére jelenlétét

Joaquin Phoenix még a kilencvenes évek elején veszítette el bátyját, Rivert. A színész most egy interjúban elmondta, testvére szelleme kísérte végig a karrierjén.

Az idei, 92. Oscar-gála nagy esélyesének tartják a Joker film főszereplőjét Joaquin Phoenixet, aki most interjút adott a 60 Minutesnek.

A színész, imádott bátyja tragikus elvesztéséről és a gyász feldolgozásáról is beszélt a lapnak.

River Phoenix 1993 október 31-én vesztette életét drogtúladagolásban, miközben Joaquinnal a Vipera Room hollywoodi pubban buliztak.

– Minden filmemmel kapcsolatban azt érzem, hogy valamilyen módon kapcsolódik Riverhez is. Mindig is érezhette az egész család a jelenlétét és valamilyen szinten az iránymutatását is az életünkben – mesélte a színész.

RIVER PHOENIX Profimedia

Joaquin Phoenix Profimedia

Kapcsolódó Cikkek

  • Megható! Így vigasztalták Liptai Claudiát

    Megható! Így vigasztalták Liptai Claudiát

    Két héttel Gesztesi Károly halála után a műsorvezető egy újabb bejegyzést osztott meg közösségi oldalán, amiben elárulta, hogy barátai mennyit segítenek neki, hogy feldolgozza azt a mérhetetlen fájdalmat, amit volt férje és gyermekének édesapja elvesztése miatt érez.

  • Kim Kardashian a mellét is sminkeli

    Kim Kardashian a mellét is sminkeli

    Kim Kardashian ismét megmutatta testét Mexikóban, tengerparti fürdőzés közben. A valóságshow sztár egy teljes napot töltött a strandon egy bronzszínű, egyrészes fürdőruhában, ami kevesebbet takar testéből, mint egy bikini.