2020. július 04., szombat
Ulrik

Extra

Joaquin Phoenix még ma is érzi halott testvére jelenlétét

Joaquin Phoenix még a kilencvenes évek elején veszítette el bátyját, Rivert. A színész most egy interjúban elmondta, testvére szelleme kísérte végig a karrierjén.

Az idei, 92. Oscar-gála nagy esélyesének tartják a Joker film főszereplőjét Joaquin Phoenixet, aki most interjút adott a 60 Minutesnek.

A színész, imádott bátyja tragikus elvesztéséről és a gyász feldolgozásáról is beszélt a lapnak.

River Phoenix 1993 október 31-én vesztette életét drogtúladagolásban, miközben Joaquinnal a Vipera Room hollywoodi pubban buliztak.

– Minden filmemmel kapcsolatban azt érzem, hogy valamilyen módon kapcsolódik Riverhez is. Mindig is érezhette az egész család a jelenlétét és valamilyen szinten az iránymutatását is az életünkben – mesélte a színész.

RIVER PHOENIX Profimedia

Joaquin Phoenix Profimedia

Kapcsolódó Cikkek

 • A brit király eltűntnek hitt levele: Olyan, mintha kialudt volna egy fény a családunkból

  A brit király eltűntnek hitt levele: Olyan, mintha kialudt volna egy fény a családunkból

  Szinte mindenki ismeri VI. György brit király történetét (már csak a 4 Oscar-díjas A király beszéde című nagysikerű filmből is, Colin Firth remekbe szabott alakításával), aki annak köszönhetően lett uralkodó, hogy bátyja, VIII. Eduárd a trón helyett inkább a szerelmet választotta. Györgynek pedig nem csupán a monarchia megtépázott hírnevét kellett rendbe hoznia, de a II.

 • Fordulat! Itt tér vissza Joshi Bharat

  Fordulat! Itt tér vissza Joshi Bharat

  Joshi Bharat vezetésével új, saját gyártású műsort indít a LifeTV. Július 20-tól minden hétköznap 17:00-kor kerül képernyőre az Őszintén!

 • Szigorítani kellett az állatmenhelynek a vírus miatt

  Szigorítani kellett az állatmenhelynek a vírus miatt

  A járvány idején is rengeteg kutyus került menhelyre, de sok négylábú talált gazdira is. A Rex Állatszigeten is pörgött az örökbefogadás a karantén alatt, de a szabályokon szigorítani kellett, ugyanis volt olyan, aki csak azért akart állatot tartani, hogyha Magyarországon is bevezetik a kijárási tilalmat, legyen indoka kimozdulni.