EUR: 352,69 Ft
CHF: 331,81 Ft
2020. július 12., vasárnap
Dalma, Izabella

Egyéb

Jön a Budapest Bár!

Mosolygós arcok, nagyszerű, népszerű dalok, érzelmek, lazulás, boldogság és  muzsika!
A Budapest Bár-koncertek mindenképpen az élet emlékezetes „apró” örömei közé tartoznak, olyan események, amelyeket érdemes izgalommal várni, amelyekért érdemes élni. Mi a boldogság receptje? Kiváló zenészek, nagyszerű énekesek, jobbnál jobb dalok és áramló energiák. Gyere el, hozd el a barátaidat is, nyisd ki a szíved és a füled, és garantáltan több hétre elegendő boldogsághormonnal töltekezhetsz fel! 2020. január 12-én a Liszt Ferenc Konferencia és Kulturális Központ Széchenyi Termében a kitűnő zenekar lép fel Farkas Róbert vezetésével, Németh Juci, Ferenczi György, Keleti András, Szűcs Krisztián és Mező Misi társaságában.


MTI/Sóki Tamás

Kapcsolódó Cikkek

  • Ezerrel pörög a nyár

    Ezerrel pörög a nyár

    A legtöbb kulturális központ és művelődési ház újranyitott és azon dolgozik gőzerővel, hogy minél hamarabb pótolhassa az elmaradt programokat és még színesebb kínálattal szolgálhassa ki a látogatókat.

  • Akár Bálint gazda emlékdíjasok is lehetünk!

    Akár Bálint gazda emlékdíjasok is lehetünk!

    Július 15-ig meghosszabbították a jelentkezést a Virágos Magyarország elnevezésű versenyre. Ebben az évben a megszokottól eltérően nem települések és önkormányzatok, hanem magánszemélyek pályázatait várják „Legvirágosabb balkon” és „Legvirágosabb előkert” kategóriákban.