EUR: 353,39 Ft
CHF: 332,30 Ft
2020. július 13., hétfő
Jenő

Külföld

Katie Price lefogyott a csődeljárás alatt

Katie Price ismét gyilkos testet villantott. A korábban Jordan néven ismert kebelcsoda, aki mára öt gyermek édesanyja, egy szál leggingsben bulizott Thaiföldön. A glamour modell félretette a banki csődeljárást és adósság-visszafizetési terveket sutba dobva platform cipőbe bújt és elindult az éjszakába.

Katie Price látványosan mutogatta a rajongóknak az frissen lefogyott testét, melyet az intenzív újévi étrendnek köszönhet. A modell egy leggingset, és egy pántos csipkefűzőt viselt. A halványzöld manikűr és a babarózsaszín  ajakfény jóvoltából kissé besokallhatunk a színektől, azonban a smink és a hajformázás többi részét nem bonyolította túl a glammodell.  


Price-hoz csatlakozott egy barátnője is, így a pár már végképp nem tudta elkerülni, hogy felfigyeljenek rájuk. Amikor észrevették hogy kiszúrták őket, nem is próbáltak elbújni a kamerák elől, sőt: Katie Price szívesen állt modellt, haját csavargatva az őt fotózó férfi rajongónak.

Katie Price Thaiföld
credit: The Sun

 

Kapcsolódó Cikkek

  • Cápa ölt meg egy tizenéves fiút

    Cápa ölt meg egy tizenéves fiút

    Valószínűleg cápatámadásban halt meg egy tizenéves szörfös Ausztrália keleti partjainál, a közeli strandot lezárták – jelentette be a helyi rendőrség szombaton.

  • Megoldódott az orosz Gyatlov-rejtély!

    Lavina következtében veszítette életétét 1959-ben a Szverdlovszki területen az Igor Gyatlov vezette kilencfős turistacsoport – közölte szombaton sajtótájékoztatóján az Uráli Szövetségi Járás főügyész-helyettese, Andrej Kurjakov, végleges magyarázatot adva a köztudatba Gyatlov-rejtélyként bevonult esetre.