2020. július 12., vasárnap
Dalma, Izabella

Egyéb XVIII.kerület

Ketten meghaltak az Üllői úti tűzben

Kigyulladt egy kétszintes lakóépület a XVIII. kerületben, az Üllői úton múlt vasárnap reggel. A tűz eloltása után az épület belső udvarán két holttestet találtak − közölte a katasztrófavédelem az MTI-vel. A rendőrség tájékoztatása szerint az ügyben idegenkezűség gyanúja nem merült fel.

A felújítás alatt álló ház vasárnap gyulladt ki

Kolozsi Péter, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság helyettes szóvivője elmondta, a felújítás alatt lévő épülethez a fővárosi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik két vízsugárral eloltották a lángokat. Az utómunkálatok során találták meg a két elhunyt embert a romok között.


A Budapesti Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján azt írta, 6 óra 51 perckor érkezett bejelentés arról, hogy a XVIII. kerületben, az Üllői úton egy felújítás alatt lévő társasházban keletkezett tűz oltása során egy holttestet találtak. Az ismeretlen okból keletkezett tűz oltási utómunkálatai közben a katasztrófavédelem munkatársai még egy holttestet találtak. Az elhunytakat a rendőrség azonosította, a helyszíni szemle adatai szerint idegenkezűség gyanúja nem merült fel − áll a közleményben.

Az udvaron találták a két holttestet
(fotók: MTI/Mihádák Zoltán)

Kapcsolódó Cikkek

  • Ezerrel pörög a nyár

    Ezerrel pörög a nyár

    A legtöbb kulturális központ és művelődési ház újranyitott és azon dolgozik gőzerővel, hogy minél hamarabb pótolhassa az elmaradt programokat és még színesebb kínálattal szolgálhassa ki a látogatókat.

  • Akár Bálint gazda emlékdíjasok is lehetünk!

    Akár Bálint gazda emlékdíjasok is lehetünk!

    Július 15-ig meghosszabbították a jelentkezést a Virágos Magyarország elnevezésű versenyre. Ebben az évben a megszokottól eltérően nem települések és önkormányzatok, hanem magánszemélyek pályázatait várják „Legvirágosabb balkon” és „Legvirágosabb előkert” kategóriákban.