2020. július 10., péntek
Amália

Egyéb XX.kerület XXI.kerület XXII.kerület XXIII.kerület

Ki legyen „Az év edzője” Pesterzsébeten?

Március elsejéig várja a javaslatokat Pesterzsébet önkormányzata az „Az év sportolója”, és az „Az év edzője”, „Az év sportvezetője” kitüntető címekre, amelyekkel a Pesterzsébeten működő sportegyesületek sportolóinak, edzőinek és sportvezetőinek a munkáját kívánják méltóképpen elismerni. A kitüntetett személyére bárki tehet javaslatokat.  Ennek tartalmaznia kell a jelölt nevét, születési dátumát, lakcímét, sportágát,  sportegyesületének nevét, „Az év sportolója” javaslat esetében a  sportszövetségek által kiadott, az előző évi eredményekről szóló igazolást.

Bármelyik sportágban lehet javasolni Év sportolóját – Fotó illusztráció (Keresztesi Balázs)

Ide küldjük

A jelöléseket írásban e-mailen, illetve postai úton várják a polgármesteri hivatal (1201 Bp. Kossuth tér 1. I. 69. ) polgármesteri titkárságára vagy a  [email protected] címen.

Kapcsolódó Cikkek

  • Ezerrel pörög a nyár

    Ezerrel pörög a nyár

    A legtöbb kulturális központ és művelődési ház újranyitott és azon dolgozik gőzerővel, hogy minél hamarabb pótolhassa az elmaradt programokat és még színesebb kínálattal szolgálhassa ki a látogatókat.

  • Akár Bálint gazda emlékdíjasok is lehetünk!

    Akár Bálint gazda emlékdíjasok is lehetünk!

    Július 15-ig meghosszabbították a jelentkezést a Virágos Magyarország elnevezésű versenyre. Ebben az évben a megszokottól eltérően nem települések és önkormányzatok, hanem magánszemélyek pályázatait várják „Legvirágosabb balkon” és „Legvirágosabb előkert” kategóriákban.