2020. július 15., szerda
Henrik, Roland

Extra

Kipakoltak! Brutál dekoltázsok a Golden Globe-on

Miközben az egész világot lázban tartja, melyik sztár, milyen díjat zsebel be a 77. díjkiosztó gálán, a hölgyek ismét nem bízták a véletlenre a megjelenésüket.

A Hollywoodban akkreditált külföldi tudósítók szövetségének (HFPA) díjait helyi idő szerint vasárnap este adták át 77. alkalommal a Beverly Hills-i Beverly Hilton Hotelben.


Ilyenkor persze nem csak a díjazottoké a főszerep. Az esemény után szóba kerülnek a hölgyek ruhái is, amiknél most úgy tűnik inkább a dekoltázson volt a hangsúly.

Kapcsolódó Cikkek

 • Utazási kisokos! Így kerülhetjük el a karantént

  Utazási kisokos! Így kerülhetjük el a karantént

  A járvány szempontjából Magyarország az egyik legbiztonságosabb hely, amit továbbra is fenn kell tartani, és megakadályozni, hogy külföldről behurcolják a vírust. A magyar kormány az országokat a fertőzöttség alapján zöld, sárga és piros kategóriákba sorolta, és eszerint korlátozza a be- és kiutazást.

 • Bosszantó változások: a Corvin-negyedig jár majd a 4-es, 6-os

  Bosszantó változások: a Corvin-negyedig jár majd a 4-es, 6-os

  Nem lesz egyszerű közlekedni a városban, sok kellemetlenségtől óvhatjuk meg magunk, ha előre felkészülünk a változásokra. Csütörtöktől egészen augusztus 5-ig a 4-es 6-os villamosok csak a Széll Kálmán tér és a Corvin-negyed között állnak meg.

 • Így jegyezték el Kapás Boglárkát – Videó!

  Így jegyezték el Kapás Boglárkát – Videó!

  Három év után eljegyezték Kapás Boglárkát. A világbajnok úszónőnek szintén úszó párja, Telegdy Ádám egy étteremben tette fel a nagy kérdést, a pillanatról egy videó is készült.