2020. július 04., szombat
Ulrik

Extra

Király Viktor sírt, mikor megtudta, hogy apa lesz

Élete legboldogabb időszakát éli Király Viktor, hisz nemrég megházasodott, a nagy nap előtt pár nappal pedig megtudta: hamarosan apa lesz. A 35 éves énekes több mint két éve alkot egy párt szerelmével, Anitával, akibe az első perctől fogva fülig szerelmes.

Király Viktor élete az elmúlt hetekben úgy alakult, ahogyan az a nagy könyvben meg van írva: megházasodott, és hamarosan gyermeke születik, a történteken pedig ő maga is nagyon meglepődött. Az énekes épp fellépni volt, amikor megtudta, hogy apa lesz.


Király Viktor és Anita (Fotó: Lokál)

„Amikor megláttam a két csíkot a teszten, sokkot kaptam. Ijedtemben! Nem örömömben! (…) Viktornak is azonnal elmondtam a nagy hírt. Először nem kapott levegőt (…), de utána egyfolytában csak nevetett, nagyon boldog volt. Bevallom elsírtuk magunkat, de ezek az öröm könnyei voltak” – mesélte a Story magazinnak a 28 éves Anita, akinek Viktor tavaly májusban, Rómában kérte meg a kezét. A pár nem sürgette az esküvőt, hisz élvezték a jegyesség minden percét, de amikor megtudták, hogy jön a baba, két hét alatt megszerveztek mindent. A nagy nap Balatonfüreden volt, ami a kapcsolatuk egyik fontos helyszíne.

„Szerelmünk kezdetén, talán négy-öt randevú után ide jöttünk pihenni, és mivel csodálatos napokat töltöttünk itt, szinte egyszerre mondtuk, hogy ide vissza kell jönnünk! Még az is szóba került, hogy milyen romantikus lenne itt egy esküvő” – mesélte a lapnak Viktor, akit kenyérre lehetne kenni, annyira szerelmes a feleségébe. „Már jó ideje éreztem, tudtam, hogy ő az igazi számomra, jól megértjük, és szeretjük egymást” – tette hozzá az énekes.


Korábban többször is zaklatták 

A zenészért mindig is rajongtak a nők, évekkel ezelőtt az egyik rajongója azonban durván túlzásba esett. „Hajnali négy óra körül becsöngetett a lakásom ajtaján valaki. Azt mondta, csak autogramot akar kérni, és a kezembe nyomta néhány fotómat, hogy írjam alá, és diktálta máris a neveket, ahogy az általában szokás. (…) Amikor meghallottam, mit akar, felment bennem a pumpa. Megkérdeztem tőle, hogy erre hajnali négykor a lakásomnál mégis mi szükség van, és egyáltalán hogy gondolja. (…) Kinéztem az ablakon, hogy tényleg elment-e, és abban a pillanatban láttam, hogy egy hatalmas követ dob az autóm ablakának, ami betört” – mesélte korábban a Lokálnak Viktor, akit pucér képekkel is rendszeresen bombáztak a hölgyek.

Kapcsolódó Cikkek

 • A brit király eltűntnek hitt levele: Olyan, mintha kialudt volna egy fény a családunkból

  A brit király eltűntnek hitt levele: Olyan, mintha kialudt volna egy fény a családunkból

  Szinte mindenki ismeri VI. György brit király történetét (már csak a 4 Oscar-díjas A király beszéde című nagysikerű filmből is, Colin Firth remekbe szabott alakításával), aki annak köszönhetően lett uralkodó, hogy bátyja, VIII. Eduárd a trón helyett inkább a szerelmet választotta. Györgynek pedig nem csupán a monarchia megtépázott hírnevét kellett rendbe hoznia, de a II.

 • Fordulat! Itt tér vissza Joshi Bharat

  Fordulat! Itt tér vissza Joshi Bharat

  Joshi Bharat vezetésével új, saját gyártású műsort indít a LifeTV. Július 20-tól minden hétköznap 17:00-kor kerül képernyőre az Őszintén!

 • Szigorítani kellett az állatmenhelynek a vírus miatt

  Szigorítani kellett az állatmenhelynek a vírus miatt

  A járvány idején is rengeteg kutyus került menhelyre, de sok négylábú talált gazdira is. A Rex Állatszigeten is pörgött az örökbefogadás a karantén alatt, de a szabályokon szigorítani kellett, ugyanis volt olyan, aki csak azért akart állatot tartani, hogyha Magyarországon is bevezetik a kijárási tilalmat, legyen indoka kimozdulni.