EUR: 337,11 Ft
CHF: 317,94 Ft
2020. február 23., vasárnap
Alfréd

Sport

Kisvárádról visszavonult, de Braziliában még védene a balhés Felipe

Nem éppen korrektül viselkedik az NB I-es Kisvárda kapusa. A brazil Luiz Felipe a napokban bejelentette, hogy térdfájdalmai miatt felhagy a labdarúgással és a családjára koncentrál. A legfrissebb hírek szerint azonban a brazil harmadosztályú Botafogo PB-vel tárgyal.


A kisvárdai Luiz Felipe Ventura hárít a Kisvárda Master Good – Ferencvárosi mérkőzésen 
MTI Fotó: Czeglédi Zsolt

Mindenesetre sokatmondó, hogy a korábban a magyar élvonal legjobb kapusának is megválasztott Felipe kisvárdai pályafutása nem volt mentes érdekes sztoriktól. Tavaly például nem ért vissza időben a nyári szabadságáról mondván fogorvosi problémái miatt. Ehhez képest erről semmiféle papírt nem mutatott, de mégis kapott egy esélyt a klubtól.
Most azonban a brazil sajtóban megjelent a hír, miszerint a korábbi utánpótlás-válogatott labdarúgó a jelenleg a harmadosztályú Botafogo PB-vel tárgyal. Annak ellenére, hogy Felipe azt is kijelentette a szabolcsi alakulatnál, hogy esze ágában sincs máshova igazolni. “Ne gondolják, hogy az áll a háttérben, hogy máshol szeretném folytatni a pályafutásomat, ennek jeleként a játékjogom felszabadítását sem kérem”fogalmazott két hete. Több, mint furcsa a mostani lépése, hiszen máig él a szerződése a várdaiakkal.

Ahogy korábban már említettem, Felipe kezdeményezte nálunk a szerződése felbontását, és bár ez  folyamatban van, egyelőre nem történt meg. Nekünk azt mondta, nem akar máshol futballozni. Ha esetleg meggondolta magát, és, mondjuk, a nyáron mégis a folytatás mellett dönt, tegye. Ha viszont már most tavasszal is játszani akarna –  erre egyelőre  nincs lehetősége –, azt becsapásként fognám fel” – nyilatkozta az üggyel kapcsolatban a Nemzeti Sportnak Révész Attila sportigazgató.

 

Kapcsolódó Cikkek