EUR: 354,95 Ft
CHF: 331,00 Ft
2020. július 15., szerda
Henrik, Roland

Extra

Léteznek földönkívűliek – állítja az első brit űrhajós

Az idegenek léteznek. Ez biztos – állítja  Helen Sharman. 

Helen Sharman első birtként 1991-ben járt a szovjet MIR űrállomáson. Az akkor 27 éves űrhajós nyolc napot töltött kint, ez idő alatt pedig megbizosnyosodtt a földönkívűliek létezéséről.

“Az idegenek léteznek. Ez biztos. Sok milliárd csillag van odakint az univerzumban, így annyi különböző életforma lehetséges. Olyanok, mint te és én, szén- és nitrogénalapúak? Talán nem. De az is lehetséges, hogy itt vannak köztünk, csak egyszerűen nem látjuk őket” – magyarázta a volt űrhajós az Observernek.

Helen Sharman, Profimedia

Kapcsolódó Cikkek

 • Utazási kisokos! Így kerülhetjük el a karantént

  Utazási kisokos! Így kerülhetjük el a karantént

  A járvány szempontjából Magyarország az egyik legbiztonságosabb hely, amit továbbra is fenn kell tartani, és megakadályozni, hogy külföldről behurcolják a vírust. A magyar kormány az országokat a fertőzöttség alapján zöld, sárga és piros kategóriákba sorolta, és eszerint korlátozza a be- és kiutazást.

 • Bosszantó változások: a Corvin-negyedig jár majd a 4-es, 6-os

  Bosszantó változások: a Corvin-negyedig jár majd a 4-es, 6-os

  Nem lesz egyszerű közlekedni a városban, sok kellemetlenségtől óvhatjuk meg magunk, ha előre felkészülünk a változásokra. Csütörtöktől egészen augusztus 5-ig a 4-es 6-os villamosok csak a Széll Kálmán tér és a Corvin-negyed között állnak meg.

 • Így jegyezték el Kapás Boglárkát – Videó!

  Így jegyezték el Kapás Boglárkát – Videó!

  Három év után eljegyezték Kapás Boglárkát. A világbajnok úszónőnek szintén úszó párja, Telegdy Ádám egy étteremben tette fel a nagy kérdést, a pillanatról egy videó is készült.